Natuursteen tegels in de badkamer

Natuursteen tegels in de badkamer

Natuursteen tegels zie je tegenwoordig in veel badkamers terug, en dat heeft een reden. De badkamer is tegenwoordig meer dan alleen de ruimte om jezelf op te frissen. In deze ruimte kunnen we een momentje voor onszelf pakken en echt tot rust komen. Daarom is een echt wellnessgevoel in de badkamer steeds belangrijker. Met natuursteen tegels creëer je die luxe en unieke uitstraling. Hierbij heb je keuze uit verschillende looks. Wij laten je zien wat de mogelijkheden allemaal zijn!

Warme natuursteen tegels

Wil je graag een warme sfeer creëren en ben je fan van aardetinten? Dan zijn warme natuursteen tegels iets voor jou. De warme kleur brengt direct extra sfeer in de ruimte. Je hebt keuze uit heel veel verschillende tinten en structuren.

Grijze natuursteen tegels

Je kunt ook kiezen voor een stoerdere ruimte door grijze natuursteen tegels in je badkamer te plaatsen. De grijze kleur kan uitstekend gecombineerd worden met wit, zwart of leuke trendkleuren. Denk hierbij aan blauw, groen en roze.

Terrazzo tegels

Terrazzo heeft een prachtige Italiaanse uitstraling die goed past in een klassieke en moderne badkamer. Terrazzo is daarnaast sterk en gemakkelijk schoon te maken. Dat maakt dit materiaal ideaal voor in de badkamer.

Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Dit materiaal is prachtig te combineren met hout, glas en roestvrij staal. In ons assortiment vind je vooral keramische tegels met een Belgisch hardstenen look. Deze tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Leisteen tegels

Leisteen heeft een ruwere oppervlakte en is daardoor erg geschikt voor in de badkamer. Het is namelijk minder glad waardoor je niet snel zult uitglijden. Wel dient een leistenen vloer geïmpregneerd te worden. Hierdoor blijft het materiaal langer beschermd tegen vocht en vuil. In ons assortiment vind je daarom ook keramische leisteen tegels, deze zijn super eenvoudig te onderhouden.

Bekijk onze natuursteen tegels

Wil jij ook zo’n heerlijk wellness gevoel creëren met natuurstenen tegels in jouw eigen badkamer? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor jouw klaar om je te adviseren over natuurstenen tegels.

Plan een afspraak