Douchepanelen

Een douchepaneel is een paneel dat in je douche aan de muur wordt bevestigd. Met een douchepaneel hoef je de kraan en glijstangset niet meer aan de muur te bevestigen, deze zitten namelijk al op het paneel gemonteerd. Daarnaast is een douchepaneel vaak voorzien van een handdouche en indien wenselijk een zeepbakje. Zo beschik je direct over alles wat je in de douche nodig hebt en profiteer je van een eenvoudige montage. Bij Sanidirect heb je de keuze uit verschillende douchepanelen. Bekijk ons assortiment en kies de variant die het beste bij jou en de stijl van je douche past.

6 producten

 1. Axor ShowerComposition Inbouwdeel Douchepaneel Chroom

  Axor ShowerComposition Inbouwdeel Douchepaneel Chroom

  0 reviews
   4.574,- Incl. BTW  508,- Korting
  Leverbaar
 2. Axor ShowerComposition Douchemodule Chroom

  Axor ShowerComposition Douchemodule Chroom

  0 reviews
   2.723,- Incl. BTW  302,- Korting
  Leverbaar
 3. Axor ShowerComposition Douchemodule Chroom

  Axor ShowerComposition Douchemodule Chroom

  0 reviews
   2.070,- Incl. BTW  229,- Korting
  Leverbaar
 4. Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 150x22 cm RVS

  Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 150x22 cm RVS

  0 reviews
   502,- Incl. BTW  334,- Korting
  Leverbaar
 5. Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 158x20 cm RVS

  Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 158x20 cm RVS

  1 reviews
   540,- Incl. BTW  360,- Korting
  Op voorraad
 6. Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 148x22 cm RVS

  Saniselect Douchekolom met thermostatische kraan 148x22 cm RVS

  1 reviews
   475,- Incl. BTW  316,- Korting
  Leverbaar

6 producten

Wanneer kies je voor een douchepaneel?

Wanneer je je douche van een nieuwe doucheset wilt voorzien, kan dit soms problemen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan die prachtige douchekraan waarvan de kraangaten helaas verder uit elkaar liggen dan bij je huidige douchekraan. Met een douchepaneel loop je niet tegen dit soort problemen aan. Het paneel wordt namelijk aan de muur bevestigd waardoor oude kraangaten wegvallen achter het paneel. Een andere reden waarom vaak voor een douchepaneel wordt gekozen, is de luxueuze aard van het paneel. Het paneel geeft niet alleen een luxueuze uitstraling aan je douche, maar is vaak ook voorzien van extra luxe functies zoals massagestralen en een zijdouche.

De voordelen

Zoals gezegd zorgt een douchepaneel voor extra luxe in je badkamer. Er zijn echter ook nog andere voordelen. Zo heb je bij een douchepaneel geen last van kalkaanslag doordat het paneel is voorzien van een rubberlaagje waaraan kalk zich niet kan hechten. Daarnaast is het paneel gemakkelijk te monteren. Je hebt slechts een paar haken nodig om het paneel aan te sluiten op de bestaande waterleiding.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor diverse douchepanelen. Om de uitstraling van het paneel helemaal te laten aansluiten op de stijl van je badkamer heb je de keuze uit de kleuren chroom, mat wit en mat zwart. Bedenk van tevoren van welke luxe functies jij graag gebruik wil maken onder de douche en kies vervolgens de juiste variant.

Bekijk de producten in onze webshop

Welke model komt het beste tot zijn recht in jouw douche? Bekijk nu ons assortiment en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.