Sanidirect Meppel

Bezoek onze winkel

We staan morgen van 12:00 tot 17:00 voor je klaar!
Blankenstein 444
7943 PH MEPPEL
Routebeschrijving
Volg ons op Facebook
Tip: Voorkom wachten in de winkel, plan alvast vrijblijvend een adviesgesprek in.
Maak een afspraak

Openingstijden

Deze week

Maandag 19 juli 12:00 - 17:00
Dinsdag 20 juli 10:00 - 17:00
Woensdag 21 juli 10:00 - 17:00
Donderdag 22 juli 10:00 - 17:00
Vrijdag 23 juli 10:00 - 17:00
Zaterdag 24 juli 10:00 - 17:00
Zondag 25 juli gesloten

Volgende week

Maandag 26 juli 12:00 - 17:00
Dinsdag 27 juli 10:00 - 17:00
Woensdag 28 juli 10:00 - 17:00
Donderdag 29 juli 10:00 - 17:00
Vrijdag 30 juli 10:00 - 17:00
Zaterdag 31 juli 10:00 - 17:00
Zondag 1 augustus gesloten

Sanidirect Meppel

Bij Sanidirect Meppel vind je alle benodigdheden voor de inrichting van jouw toilet of badkamer. Het uitgebreide assortiment van Sanidirect bewonder je hier op je gemak. Laat je inspireren door de vele opstellingen en mogelijkheden voor jouw badkamer. In de overzichtelijke showroom bekijk je de verschillende opties en kun je diverse producten met elkaar vergelijken, waardoor je eenvoudig jouw droombadkamer of -toilet samenstelt. Het brede assortiment van Sanidirect bestaat uit douches, baden, badkamermeubels, closets, accessoires en nog veel meer!

De beste Sanidirect winkel van 2020!

Sanidirect Meppel is verkozen tot de beste Sanidirect winkel van 2020! Dat is natuurlijk niet voor niets: bij Sanidirect Meppel staat een leuk en deskundig team voor je klaar. Jan-Bart, Jeroen en eigenaar Danny zijn op elkaar ingespeeld. Je kunt erop rekenen dat ze het beste advies geven voor jouw badkamer of toiletruimte!

Het ruime assortiment

Je vindt verschillende badkameropstellingen in de showroom, waarbij een breed scala aan combinaties wordt gepresenteerd. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw badkamer of toilet en bieden de voorbeelden bovendien volop inspiratie. Bij Sanidirect Meppel ben je altijd verzekerd van de juiste keuze. Wanneer gewenst, loop je hier samen doorheen met een Sanidirect adviseur. Deze adviseur zal jou helpen met het samenstellen van jouw droombadkamer.

Parkeergelegenheid

De Sanidirect showroom in Meppel is gelegen vlak langs de A32. Hierdoor is het eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien is hier voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Zo neem je je aankopen gemakkelijk mee naar huis. De koffie staat bij ons klaar voor een warm en hartelijk welkom in onze showroom.

Wij helpen je graag!

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, wil je weten wat in jouw huis de slimste oplossingen zijn of wil je graag ander advies ontvangen voor jouw badkamer of toilet? Bij Sanidirect Meppel helpen wij je graag. Onze adviseurs beantwoorden al jouw vragen met plezier en geven je advies over de diverse mogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat jouw weloverwogen keuze de juiste is. Het is zelfs mogelijk om een vrijblijvend badkamerontwerp voor jouw badkamer te laten maken. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en zie je direct of het er daadwerkelijk zo uit gaat zien als jij voor ogen hebt. Zo helpt Sanidirect Meppel iedere klant aan een passende oplossing tegen de juiste prijs.

Kom naar de winkel

Ben je op zoek naar sanitair producten, een badkamermeubel, tegels of een complete badkamer in Meppel? Breng dan een bezoek aan Sanidirect. In ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur jou optimaal kan helpen op jouw gewenste moment? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.