Douchekraan sets

Met een douchekraan set is je douche direct van alle gemakken voorzien. Daarnaast hoef je de verschillende doucheonderdelen niet zelf bij elkaar te zoeken, maar profiteer je van een complete douchekraan set in één bepaalde stijl. Zo weet je zeker dat de onderdelen zowel qua uitstraling als grootte bij elkaar passen. Bekijk nu ons brede aanbod douchekraan sets in de webshop en profiteer direct van de scherpste prijs!

3 producten

3 producten

De inhoud van een douchekraan set

De douchekraan sets van Sanidirect bestaan over het algemeen uit een (thermostatische) douchekraan, handdouche, doucheslang en –stang. Zo beschik je in één keer over alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van een heerlijke douche. Je kunt kiezen uit douchekraan sets met een strak design, maar ook een ronde vormgeving is mogelijk. Afhankelijk van de stijl van je badkamer kies je een douchekraan set die past bij de gewenste uitstraling.

Diverse technologieën

De ene douchekraan set is de andere niet. Kijk daarom goed naar de eigenschappen en technologieën van de set, want deze kunnen nogal eens verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douchekraan met anti-kalksysteem waardoor kalk minder snel hecht aan het chromen oppervlak, een temperatuurbegrenzer die de douche ook voor kinderen veilig maakt in gebruik en een techniek die zorgt dat de behuizing van de kraan koel blijft. Daarnaast behoort de waterspaarstand ook tot de mogelijkheden. Hierdoor bespaart de kraan water zonder dat je inlevert op de kwaliteit van de douche.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij niet alle onderdelen van je douche zelf bij elkaar hoeven te zoeken? Kies dan voor een complete douchekraan set van Sanidirect! Je profiteert van een ruim assortiment bestaande uit A-merken zoals Grohe en Hansgrohe en bent daarnaast verzekerd van de laagste prijs. Bekijk ons aanbod in onze webshop en zorg voor heerlijke douchebelevingen in jouw badkamer.