Maak kennis met de Ben Engraved kranenlijn

Maak kennis met de Ben Engraved kranenlijn

Wij introduceren met trots onze nieuwste lijn kranen - de Ben Engraved serie. Deze kranen bieden veel opties om je badkamer een moderne uitstraling te geven en alle kranen in dezelfde sfeer te kunnen voorzien.

Een uitgebreide collectie

De Ben Engraved kranenlijn is ontworpen met aandacht voor elk detail en biedt een breed scala aan opties om aan al je behoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar wastafelkranen, fonteinkranen, wandfonteinkranen of verhoogde wastafelkranen, onze collectie heeft het allemaal. En dat is nog niet alles, we hebben ook regendouches en handdouches die qua kleur perfect gecombineerd kunnen worden met onze gekleurde Ben Vivid douchewanden.

+
Ben Engraved Cross Wastafel Inbouwkraan Geborsteld Nikkel

Eén geheel

Dankzij de uitgebreide keuze aan kranen kun je nu alle kranen in je badkamer laten overeenkomen. Dit geeft niet alleen een gevoel van samenhang, maar maakt ook de keuze van kranen eenvoudiger dan ooit tevoren.

Kies je stijl: lijnen of diamantpatroon

Bij Sanidirect geloven we in het aanbieden van keuzes, zodat je de perfecte kraan kunt vinden die bij je past. Daarom kun je binnen onze Ben Engraved lijn kiezen tussen twee prachtige ontwerpen: de Ben Engraved Line of Ben Engraved Cross. Beide ontwerpen stralen een tijdloze elegantie uit en voegen een unieke charme toe aan je badkamer. Voor welke keuze ga jij?

+
Ben Engraved Line Verhoogde Wastafelmengkraan Geborsteld Koper
+
Ben Engraved Cross Wastafelmengkraan Mat Zwart

Een palet van trendy kleuren

Om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen, hebben we de Ben Engraved kranen beschikbaar in een scala van trendy kleuren.Ongeacht je voorkeur, of het nu de warmte van geborsteld messing is, de rijke uitstraling van geborsteld koper, de tijdloze elegantie van chroom, of de moderniteit van mat zwart; onze collectie heeft het allemaal. Bovendien bieden we ook nikkel en geborsteld zwart aan om aan alle wensen te voldoen.

Ook de kwaliteit laat niets te wensen over. Zo zijn de gekleurde kranen voorzien van een PVD coating: hierbij is de kleur als het ware in het materiaal geslagen waardoor deze 10x krasvaster is dan chroom. Jarenlang plezier dus!

Joystick bediening

Bovendien beschikken deze kranen over een unieke bedieningsmethode, namelijk een joystickbediening. Met een vloeiende beweging naar achteren regel je de waterstroom en met zijwaartse bewegingen naar links en rechts pas je de temperatuur aan.

+
Ben Engraved badset geborsteld messing
+
Ben Engraved Line Doucheset Geborsteld Messing

Wij helpen je graag!

Bij Sanidirect geloven we in persoonlijke service en deskundig advies. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Twijfel je over de kleur, het patroon, of de toepassing van de Ben Engraved kranen in jouw ruimte, wij bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw project een groot succes wordt. Goed om te weten: de kranen liggen allemaal op voorraad in ons magazijn en kunnen daardoor super snel bij jou thuis geleverd worden.

Plan een afspraak