Bidetkranen

Een bidetkraan is een essentieel onderdeel van een bidet. Niet alleen omdat deze voor de watertoevoer zorgt, maar ook omdat een bidetkraan vaak direct in het oog springt wanneer je naar het bidet kijkt. In plaats van met toiletpapier wordt je onderlichaam bij een bidet met water gereinigd. De kraan is natuurlijk een essentieel onderdeel van de bidet, hier komt namelijk de waterstraal vandaan.

8 producten

 1. Duravit B.1 Bidetmengkraan Chroom

  0 reviews
   140,- Incl. BTW  47,- Korting
  Leverbaar
 2. Ben London Bidetkraan Wit/Chroom

  Ben London Bidetkraan Wit/Chroom

  0 reviews
   222,- Incl. BTW  147,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 3. Grohe Lineare New S-Size bidetmengkraan Chroom

  Grohe Lineare New S-Size bidetmengkraan Chroom

  0 reviews
   269,- Incl. BTW  116,- Korting
  Leverbaar
 4. Grohe Euroeco Bidetkraan Chroom

  Grohe Euroeco Bidetkraan Chroom

  0 reviews
   72,- Incl. BTW  31,- Korting
  Leverbaar
 5. Grohe Eurocube Bidetkraan Chroom

  Grohe Eurocube Bidetkraan Chroom

  0 reviews
   234,- Incl. BTW  100,- Korting
  Leverbaar
 6. Grohe bitkraan Concetto met waste

  Grohe bitkraan Concetto met waste

  0 reviews
   139,- Incl. BTW  59,- Korting
  Leverbaar
 7. Grohe s-size Essence New bidetkraan met waste

  Grohe s-size Essence New bidetkraan met waste

  0 reviews
   177,- Incl. BTW  76,- Korting
  Leverbaar
 8. Ben Lavion Bidetkraan Geborsteld Zwart

  Ben Lavion Bidetkraan Geborsteld Zwart

  0 reviews
   149,- Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd

8 producten

Wat is een bidetkraan?

Een bidetkraan is een essentieel onderdeel van een bidet. De kraan zorgt namelijk voor de watertoevoer in het bidet, waarmee je je onderlichaam kunt reinigen na het gebruiken van het toilet. De bidetkraan reguleert de watertoevoer en zorgt hiermee voor de hygiënische reiniging. Op deze manier bezorgt de bidetkraan je een fris gevoel na ieder toiletbezoek.

De mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een model dat bij de inrichting van jouw badkamer past? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Sanidirect heeft een breed assortiment aan bidetkranen waarbij je een ruime keuze hebt uit verschillende mogelijkheden wat betreft het design en de producteigenschappen van de bidetkraan. Van simpele designs tot aan extravagante, luxueuze uitvoeringen: bij Sanidirect vind je het allemaal. De modellen zijn uitgevoerd met een ronde of vierkante vormgeving. Daarnaast bestaan er ook combinaties tussen de vormen, wat voor een speels effect zorgt.

De verschillende producteigenschappen

Naast het design is ook de functionaliteit van de bidetkraan natuurlijk erg belangrijk. Bij Sanidirect heb je de keuze uit verschillende modellen met diverse producteigenschappen. Zo bestaat er variatie in de waterstroom van de bidetkraan. Bovendien kun je ook kiezen uit thermostatische modellen, waarbij de watertemperatuur door middel van een greep kan worden aangepast. Ook bestaan er bidetkranen met een waterbesparende functie. Bij deze modellen weet je zeker dat je niet meer water verbruikt dan dat nodig is. Tot slot heb je de keuze uit een- en tweegreeps modellen.

Bekijk de producten

Sanidirect beschikt over een breed assortiment bidetkranen. Van een rond tot hoekig design: bij Sanidirect kies je uit een van de vele modellen. Bovendien zijn de bidetkranen van Sanidirect gemakkelijk schoon te maken, waardoor het bidet ook een frisse uitstraling behoudt. Wil je meer inspiratie opdoen wat betreft de mogelijkheden? Bekijk dan nu het complete assortiment bidetkranen in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast profiteer je bij ons van een snelle bezorging op een door jou uitgekozen moment.