Tandenborstelhouders

De tandenborstelhouder kan de look van je wasbak helemaal afmaken. De tandenborstelhouder zorgt ervoor dat je je tandenborstel op een nette en hygiënische manier kunt opbergen. Bij Sanidirect kun je kiezen uit verschillende soorten en maten tandenborstelhouders. Of je nou een modern uiterlijk wilt of een wat eenvoudigere stijl, er is voor ieder wat wils. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk hier dan de collectie van Sanidirect.

1 producten

1 producten

Ophangen of neerzetten

Een tandenborstelhouder kan natuurlijk wat plek innemen in je badkamer. Daarom hebben wij bij Sanidirect ook houders die je kunt ophangen. Zo kun je je wastafel ook nog eens makkelijk schoonmaken en houden. De tandenborstelhouders zijn makkelijk op te hangen waarbij het bakje er vaak makkelijk af te halen is om bijvoorbeeld schoon te maken. Mocht er geen plek zijn in jouw badkamer om de tandenborstelhouder op te hangen dan kun je de tandenborstelhouder altijd nog neerzetten op je badkamermeubel.

Stijlvol en makkelijk te onderhouden

Veel van onze tandenborstelhouders worden gemaakt van roestvrij staal, zodat ze makkelijk schoon te houden zijn. Door het roestvrij staal krijgen de tandenborstelhouders een industriële uitstraling. Wil je liever voor een minder industriële look gaan? Dan zijn er ook kunstoffen tandenborstelhouders in wit, afgewerkt met een bruine, grijze of zandkleur. Ook de maten van de tandenborstelhouders kunnen verschillen. Niet iedereen poetst natuurlijk met dezelfde soort tandenborstel. Ook voor de elektrische tandenborstels zijn er speciale houders gemaakt waar de opzetstukjes in kunnen. Veel van onze tandenborstelhouders bevatten ook ruimte voor de tandpastatube. Super handig, want zo heb je mooi alles bij elkaar en is alles netjes opgeruimd.

Bekijk de producten

Benieuwd naar de collectie tandenborstelhouders van Sanidirect? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop. Hier krijg je een overzicht van de verschillende soorten tandenborstelhouders en kun je er zelf een kiezen naar jouw smaak. Het juiste product gevonden? Dan kun je het meteen bestellen en profiteer je van de laagste prijs garantie.