Inbouw toiletaccessoires uitgelicht

Inbouw toiletaccessoires uitgelicht

Houd jij van een strakke en moderne uitstraling in jouw toiletruimte? Dan zijn de inbouw toiletaccessoires wellicht iets voor jou. Deze luxe accessoires worden ingebouwd in de muur, waardoor je een strakke uitstraling in het toilet creëert. Ben je benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van de inbouw toiletaccessoires? Lees dan verder, ontdek onze tips en laat je inspireren!

Alles weggewerkt in de muur

Een toiletruimte oogt al vaak rommelig door de accessoires die nodig zijn in deze ruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de toiletrolhouder aan de wand en de prullenbak, toiletborstel en reserve toiletrolhouder op de grond. De luxe inbouw toiletaccessoires maken een einde aan deze rommelige omgeving in het toilet of de badkamer. De toiletaccessoires worden netjes weggewerkt in de muur, waardoor de ruimte strak en opgeruimd oogt. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van deze praktische en stijlvolle oplossingen.

Inbouw closetrolhouder

Achter de muur van jouw inbouwreservoir is vrijwel altijd ruimte. Waarom zou je deze ruimte niet optimaal benutten met een handige inbouw closetrolhouder? De toiletrol hangt nu niet aan de muur, maar is netjes in de wand weggewerkt. Kies bijvoorbeeld voor de Looox Closed inbouw closetrolhouder.

Inbouw reserverolhouder

Niet alleen de toiletrol maar ook de reserve toiletrollen berg je met een inbouw reserverolhouder eenvoudig op achter de muur van het inbouwreservoir. Kies bijvoorbeeld voor de Looox Closed inbouw reserverolhouder. De inbouw reserverolhouder van Looox is niet alleen praktisch, maar heeft ook een luxe uitstraling door de rvs omlijsting.

Inbouw afvalbak

Ook de afvalbak van je toilet of badkamer kun je netjes wegwerken in de wand. De Looox CL11 inbouw afvalbak is een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een inbouw afvalbak. Deze afvalbak heeft een prachtige afwerking en daarnaast heb je zelfs de mogelijkheid om de voorkant van de afvalbak te betegelen, waardoor de prullenbak volledig wegvalt in de muur.

Inbouw closetborstelgarnituur

Tot slot is een closetborstel onmisbaar bij ieder toilet. Ook dit accessoire laat de ruimte al snel rommelig ogen. Ook hier is een inbouw oplossing mogelijk. Zo biedt Looox een inbouw closetborstelgarnituur aan.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het bepalen van de beste indeling voor jouw badkamer.