Badgrepen

Badgrepen zorgen voor extra grip bij het in- en uitstappen van je bad. In de webshop van Sanidirect hebben we verschillende soorten badgrepen. Bekijk hieronder het hele assortiment of scroll verder en lees meer over deze grepen van Sanidirect.

6 producten

 1. Saniselect Badgreep recht 37,5 cm Chroom

  Saniselect Badgreep recht 37,5 cm Chroom

  0 reviews
   82,-  50,- Incl. BTW  32,- Korting
  Op voorraad
 2. Ben Metropool Badgreep 30cm Chroom

  Ben Metropool Badgreep 30cm Chroom

  0 reviews
   159,-  112,- Incl. BTW  47,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 3. Ben Care Handgreep 100cm Chroom

  Ben Care Handgreep 100cm Chroom

  0 reviews
   319,-  224,- Incl. BTW  95,- Korting
  Leverbaar
 4. Ben Care Handgreep 50cm Chroom

  Ben Care Handgreep 50cm Chroom

  0 reviews
   239,-  168,- Incl. BTW  71,- Korting
  Leverbaar
 5. Ben Care Handgreep 27cm

  Ben Care Handgreep 27cm

  0 reviews
   209,-  147,- Incl. BTW  62,- Korting
  Leverbaar
 6. Ben Care Voetsteun Chroom

  Ben Care Voetsteun Chroom

  0 reviews
   65,-  46,- Incl. BTW  19,- Korting
  Leverbaar

6 producten

Een badgreep voor optimaal genot

Badgrepen zijn een praktische accessoire voor het bad, zodat je makkelijker in of uit je badkuip kunt stappen. Grepen voor je bad kunnen meer zekerheid bieden bij het begin en het einde van je badbeurt. Een greep bij je bad kan er dus voor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je badbeurt en niet bang hoeft te zijn dat je uitglijdt wanneer je de badkuip in- of uit gaat.

Verschillende modellen

Bij Sanidirect bieden we verschillende modellen wanneer je op zoek bent naar een badgreep. Het assortiment bestaat onder meer uit grepen met ronde vormen, maar ook uit grepen met een hoekig design. Sanidirect heeft daarnaast gebogen grepen in haar collectie, zoals een badgreep in een L-vorm, maar ook grepen die horizontaal of verticaal lopen. Bovendien zijn er in de webshop handgrepen te krijgen die een zeephouder hebben. Tot slot zijn de badgrepen bij Sanidirect verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals chroom, chroom-zwart, rvs, nikkel en goud.

Verschillende stijlen

Als je op zoek bent naar een greep voor je bad is het belangrijk dat deze bij jouw badkuip past. Daarom biedt Sanidirect badgrepen in verschillende stijlen, zodat je de perfecte, bijpassende greep voor je badkuip kunt uitkiezen. Zo hebben de badgrepen van Ben een strak, minimalistisch design. Daardoor passen deze goed bij een moderne badkuip of een strakke badkamerstijl.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar mooie badgreep voor in jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect en vindt de greep die perfect bij jouw badkuip past. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs voor je product.