Tissuehouders

Een tissuehouder voorkomt lelijke rondslingerende tissueboxen in je badkamer- of toiletruimte. In het assortiment van Sanidirect hebben we verschillende stijlvolle tissuehouders. Bekijk ze hieronder of scroll verder en kom meer te weten over de houders van Sanidirect.

3 producten

3 producten

Verschillende modellen

Sanidirect heeft verschillende soorten tissuehouders in het assortiment. Zo verkoopt Sanidirect naast houders die bedoeld zijn voor droge doekjes, en boxen die bedoeld zijn voor vochtige doekjes. Bovendien bestaat de collectie uit inbouw tissuehouders en vrijstaande boxen. De vrijstaande boxen hebben verschillende vormen. Zo zijn ze verkrijgbaar in het vierkant, met ronde hoeken of rechte hoeken, en in een rechthoekige vorm. Ook bij inbouw tissuehouders kun je kiezen uit houders met ronde of rechte hoeken. Verder hebben sommige houders van Sanidirect een deksel. De meeste tissuehouders zijn gemaakt van het materiaal messing, dat ook wel geelkoper genoemd wordt. Dit is een erg stevig materiaal. Tot slot zijn de houders verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk hierbij aan de kleuren zwart, chroom en rvs.

Verschillende stijlen

Als je op zoek bent naar een houder voor je tissues voor in je badkamer, is het belangrijk dat deze bij jouw type badkamer past. Daarom biedt Sanidirect houders in diverse stijlen, zodat je de perfecte, bijpassende tissuehouder kunt uitkiezen. De houders van het merk Geesa hebben bijvoorbeeld een strak, minimalistisch design. De houders hebben zowel ronde als rechte vormen. Deze ontwerpen passen daardoor erg goed bij een moderne, strakke badkamerstijl.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar mooie tissuehouder voor in jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect en vind de houder die perfect bij jouw badkamerruimte past. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs voor je product.