Wasmanden

Een wasmand is ideaal voor al je was. Ruim gemakkelijk je rondslingerende kleren op door het plaatsen van een wasmand. Alles verzamel je netjes op een plek en kun je daarna gemakkelijk in de wasmachine doen. De ruimte blijft hierdoor geordend en dit geeft meer rust. In het assortiment van Sanidirect vind je wasmanden met diverse printjes en groottes. Bekijk de verschillende modellen en ontdek welke het beste past bij jouw smaak.

2 producten

2 producten

Welke wasmand?

Wanneer je een wasmand aan gaat schaffen is het eerst goed om te bepalen waar je de wasmand wilt plaatsen. Op het moment dat je dit besloten hebt kun je gaan kijken naar de grootte en het motief. Kies uit een rond of vierkant model en uit een effen kleur of met een leuk printje. Heb je genoeg ruimte dan kun je er ook voor kiezen om meerdere wasmanden neer te zetten, zodat je direct je kleren kunt scheiden op kleur en alle handdoeken in een wasmand kunt doen. Ideaal en daardoor kun jij nog sneller de was doen.

Een stijlvol en praktische accessoire

De oplossing voor al je vuile was is natuurlijk een leuke wasmand. Het is een handige accessoire die je ruimte ook nog eens direct opruimt. De rondslingerende kleren liggen dan namelijk op één plek netjes bij elkaar. Daarnaast is het een leuke accessoire om bijvoorbeeld een badkamer mee aan te kleden. Veel leuker dan dat je allemaal kleren door de hele ruimte ziet. Iedere ruimte verschilt qua stijl en grootte. Daarom vind je in ons assortiment verschillende soorten wasmanden.

Bekijk de wasmanden

Wil jij graag je vuile was netjes opbergen? Bekijk dan alle wasmanden in onze webshop. Bij Sanidirect profiteer je altijd van een scherpe prijs en snelle levering. Wil je graag nog hulp bij de aanschaf van de beste producten voor jouw badkamer? Kom dan langs in een van onze winkels waar onze adviseurs je graag het beste advies geven.