Vloerwissers

Een vloerwisser zorgt ervoor dat je vloeren makkelijk en snel schoon en droog maakt. Ook is bukken verleden tijd, dankzij de lange steel van de vloerwisser. Het handige hulpmiddel is compact en berg je daarom makkelijk op. Je kunt ze zelfs ophangen door het handige ophangsysteem. Bekijk de verschillende modellen vloerwissers in het assortiment van Sanidirect en ontdek welke het beste past bij jouw wensen.

6 producten

 1. ZACK Jaz Vloerwisser 32x120 cm Geborsteld RVS

  ZACK Jaz Vloerwisser 32x120 cm Geborsteld RVS

  0 reviews
   99,- Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd
 2. Sealskin Urban vloerwisser deluxe grijs

  7 reviews
   74,- Incl. BTW  24,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 3. ZACK Jaz vloerwisser chroom

  ZACK Jaz vloerwisser chroom

  0 reviews
   110,- Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd
 4. ZACK Jaz Vloertrekker 32x120 cm Zwart

  ZACK Jaz Vloertrekker 32x120 cm Zwart

  0 reviews
   110,- Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd
 5. Saniselect badkamer vloerwisser Geborsteld staal

  Saniselect badkamer vloerwisser Geborsteld staal

  0 reviews
   98,- Incl. BTW  65,- Korting
  Op voorraad
 6. Saniselect badkamer vloerwisser Chroom

  Saniselect badkamer vloerwisser Chroom

  1 reviews
   69,- Incl. BTW  45,- Korting
  Morgen gratis bezorgd

6 producten

Praktisch en stijlvol

Overal waar water langer blijft liggen is een kans op vorming van kalkaanslag. Vooral na het douchen of na een schoonmaakbeurt wil er nog wel eens wat water inclusief zeepresten achterblijven op de vloer. Dit komt zeker voor als je een inloopdouche hebt met tegels. Door direct het water inclusief zeepresten weg te vegen blijft je tegelvloer langer mooi en wordt de kans op kalk kleiner. Dat is toch wat iedereen wil. Dankzij de vloerwissers van Sanidirect kun je direct het water inclusief zeepresten goed wegvegen. Door de lange steel kun je mooi rechtop blijven staan, wat het ook nog eens makkelijk maakt.

Handig op te bergen

De vloerwissers in het assortiment van Sanidirect zijn allemaal compact. Ze zijn voorzien van een lange steel met daaronder een brede, rubberen wisser. Daarnaast kunnen de meeste modellen ook opgehangen worden. Dankzij het handige ophangsysteem wat meegeleverd wordt, hang je eenvoudig de vloerwisser op. Hierdoor blijft de grond vrij en voorkom je dat de wisser bijvoorbeeld omvalt en op de grond ligt. Ook kun je de wisser eventueel in een opbergkast ophangen, zodat je badkamer mooi strak uit blijft zien.

Bekijk de vloerwissers

Ben jij nog op zoek naar een vloerwisser om je vloer droog en schoon te maken bijvoorbeeld na het douchen? Bekijk dan de verschillende modellen in onze webshop. Bij Sanidirect profiteer je altijd van een snelle levering en scherpe prijs. Wil je graag nog hulp bij de aanschaf van de beste producten voor jouw badkamer of toilet? Kom dan langs in een van onze winkels waar onze adviseurs je graag het beste advies geven.