Van Heck 66 producten

Van Heck is in 1985 opgericht als installatiebedrijf in het kleine dorpje Borne. Enkele jaren later werd het roer omgegooid en richtte het merk zich op de productie van sanitair. Van Heck staat voor Nederlandse kwaliteit en vernieuwing. Dit heeft geleid tot een prachtige collectie sanitairproducten die je in het assortiment van Sanidirect vindt. Wil je meer weten over de badkamerproducten van dit merk? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Klassiek en landelijk

Houd jij van een klassieke of landelijke badkamerstijl? Dan ben je bij Van Heck aan het juiste adres. Het onovertroffen design is gecreëerd met een duidelijke visie, geïnspireerd door Engelse badkamers. Dit klassieke Engelse uiterlijk is goed terug te zien in alle producten. De Van Heck badkamerproducten nemen je mee terug in de tijd en laten je genieten van een prachtig design.

De badkamerproducten van Van Heck

Het aanbod van Van Heck bestaat uit diverse producten voor de badkamer en het toilet. In de webshop van Sanidirect vind je verschillende kranen, badvulwastes en toiletten. Voor zowel het bad als de wastafel zijn er kranen verkrijgbaar. Het klassieke design van de kranen zorgt voor een tijdloos uiterlijk van jouw sanitaire ruimte. Voor de complete look combineer je een toilet met een van deze kranen. Hierdoor komt het landelijke of klassieke design extra sterk naar voren. Afhankelijk van de rest van de inrichting van de ruimte bepaal je de stijl.

De producten van Van Heck zien?

Wil jij de producten van het merk van Van Heck bekijken? Je vindt het assortiment in de Sanidirect webshop. Hier kun je de verschillende producten op je gemak bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je een product naar jouw smaak gevonden? Deze kun je direct bestellen in de webshop, waarbij je profiteert van voordelige prijzen. Bovendien wordt je bestelling op een door jou gekozen moment bij je thuisbezorgd.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht