Pressalit 25 producten

Met Pressalit bieden we bij Sanidirect toiletzittingen in allerlei modellen, afmetingen en stijlen. Het Deense merk dat internationaal bekend staat, biedt een uitgebreide collectie waarin je gegarandeerd de perfecte toiletzitting vindt. Voor elk toilet en individuele wensen biedt Pressalit wat je nodig hebt. Bekijk de verschillende modellen in een van onze winkels of in de webshop.

De toiletzittingen van Pressalit

Een toiletzitting is een belangrijk onderdeel van je toilet. De bril moet comfortabel zitten en het materiaal moet duurzaam zijn, zodat ook zwaardere huisgenoten en gasten goed zitten. Bovendien moet de zitting passen in je badkamer- of toiletstijl. Met een toiletzitting van Pressalit weet je zeker dat je goed zit, letterlijk en figuurlijk. Het bedrijf ontwikkelt al meer dan zestig jaar lang toiletzittingen en heeft door de jaren heen hun producten steeds verder geperfectioneerd. Daarnaast volgt Pressalit de ontwikkelingen op interieurgebied op de voet en biedt het merk toiletzittingen volgens de laatste modetrends.

Pressalit producten

Pressalit biedt verschillende producten op het gebied van toiletzittingen. Denk daarbij aan zittingen met en zonder deksel, net als toebehoren, scharnieren en andere onderdelen om je toiletzitting te monteren. Daarnaast heb je de keuze uit diverse series en kun je kiezen voor een rond formaat of een zitting in D-vorm. Ook heb je keuze uit een deksel dat op de zitting ligt of over de rand gaat. Als laatste biedt Pressalit naast het veel gekozen wit ook trendy zwart als kleur aan. Kortom, de keuze is uitgebreid.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een nieuwe toiletzitting? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Pressalit in een van onze winkels of in de webshop. Je vindt er gegarandeerd een exemplaar dat bij jouw wensen en badkamer- of toiletstijl past. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan een van onze medewerkers in de winkel of telefonisch. Zij geven je uiteraard graag advies en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht