Pinkstervoordeel Pinkstervoordeel

Grabbel & win tijdens het Sanidirect ballenbad! T/m 4 september profiteer je van gave prijzen. Je hebt altijd prijs en bovendien maak je zelfs kans op een badkamer t.w.v. €5000! We geven 5 gratis badkamers weg.

Profiteer t/m 4 september in de winkel

Kom naar de winkel, laat een offerte opmaken en grabbel een bal uit het Sanidirect ballenbad. Wie weet ben jij de gelukkige! Klinkt dit als muziek in je oren? Maak direct een afspraak in één van onze 27 winkels.

Goed om te weten! Wil jij graag langskomen? Maak dan vooraf online een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen!

Welke prijzen zijn er?

Gratis Duravit toilet bij aankoop van een badkamer
Gratis Grohe regendouche bij aankoop van een badkamer
15% korting op tegels
Gratis badkamer accessoires t.w.v. 100 euro

Hoe werkt de actie?

Kom naar de winkel en laat een offerte opmaken voor jouw nieuwe badkamer. Grabbel een bal uit het ballenbad en je hoort gelijk welke van de 4 prijzen je gewonnen hebt! Wil je ook kans maken op de badkamer t.w.v €5000? Na aankoop van een badkamer, kan je jouw gegevens achterlaten in het onderstaande formulier. Elke week kiezen we een winnaar uit, in totaal zijn er vijf winnaars door heel Nederland. Doe jij mee?

Maak kans op een gratis badkamer t.w.v. €5000

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis badkamer. Op onze socials en per e-mail maken wij de winnaar bekend!

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

De eerste winnaar is bekend, ben jij de volgende?

Wij mochten de familie Zwenger uit Eindhoven verrassen met de eerste waardecheque t.w.v. 5000! Tom en Ilse gingen langs om deze geweldige prijs te overhandigen. Benieuwd naar hoe dit gegaan is? Bekijk in de video hun reactie!

Bekijk alle badkamers

Bekijk de actievoorwaarden van het Sanidirect ballenbad.