Hansgrohe 113 producten

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kraan voor bij je wastafel, bad of douche? Of heb je een nieuwe kraan voor in de keuken nodig? Dan is het merk Hansgrohe een slimme keuze. Hansgrohe staat al meer dan 110 jaar voor de modernste techniek, hoogwaardige afwerking en een uniek design van de badkamer en keuken. Bij Hansgrohe heb je gegarandeerd lang plezier van je Hansgrohe douche of kraan vanwege de hoge kwaliteit.

De verschillende producten

Hansgrohe heeft veel verschillende producten met ruime mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar producten voor je douche, keuken of toilet: bij Hansgrohe kun je terecht. Met het brede assortiment hoogwaardige producten, is Hansgrohe geschikt om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu voor luxe kiest of voor budget; door de verschillende mogelijkheden is er voor ieder budget en iedere doelgroep het juiste product te vinden.

Kwaliteit en innovatie

Bij Hansgrohe staat kwaliteit hoog in het vaandel. De producten zijn niet alleen mooi en functioneel, maar gaan ook nog eens lang mee. Daarnaast staat Hansgrohe bekend om de innovatie op het gebied van kranen en badkameraccessoires. Een voorbeeld van een innovatie is de CoolStart. Hiermee bespaar je automatisch energie, doordat de greep in de middenpositie van de kraan uitsluitend koud water geeft. Pas als je de greep naar links draait, wordt er heet water bijgemengd. Een andere innovatie van Hansgrohe is de Select-knop. Hiermee bedien je het water met een druk op de knop. Door hard of zacht op de knop te drukken selecteer je verschillende straalsoorten.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de producten van Hansgrohe? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop van Sanidirect. Heb je een product gevonden dat aansluit op jouw wensen? Twijfel dan niet langer en bestel het in de webshop. Bij Sanidirect profiteer je van de beste prijzen en van een snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht