Hansgrohe Raindance

De Hansgrohe Raindance douchekranen geven je het ultieme spa-gevoel. Deze douchekranen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en bieden een hoogwaardige kwaliteit. Zo vind jij altijd de perfecte douche om heerlijk te ontspannen. Bekijk de collectie van de Hansgrohe Raindance douchekranen bij Sanidirect.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ultiem comfort

De douchekranen van Hansgrohe Raindance bieden een ultiem comfort dankzij de vele mogelijkheden. Alle modellen beschikken over grote straalplaten voor de ideale douchebelevenis. De douchekranen zijn verkrijgbaar in diverse designs, van strakke, vierkante uitvoeringen tot elegante, ronde modellen. De douches beschikken over een hoofddouche, handdouche en een thermostaat. Dankzij de eengreepsbediening regel je eenvoudig het watervolume en de temperatuur. De douchekranen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit/chroom en chroom. Met deze kleuren is er voor elke badkamer een geschikte douchekraan te vinden. Daarnaast beschikken de douchekranen van Hansgrohe Raindance over drie straalsoorten. Kies bijvoorbeeld voor regen- of massagestralen. Hiermee geniet je altijd van de ultieme straalsoort. In de collectie van Sanidirect vind je Hansgrohe Raindance douchekranen met een opbouwmontage en een inbouwmontage voor een strakke afwerking.

Gebruiksvriendelijk en milieubewust

De douchekranen beschikken over veel gebruiksgemakken en zijn milieuvriendelijk. Dankzij de toevoeging van quickclean kan kalk eenvoudig van de siliconen noppen op de douchekraan worden schoongemaakt. Om hardnekkig vuil te verwijderen, kun je eenvoudig de straalplaat loskoppelen van de douche en reinigen in de vaatwasser. Aan veiligheid is uiteraard ook gedacht. De douchekranen beschikken over een safetyfunctie met instelbare waterbegrenzing. Hierdoor kan er nooit zomaar heet water uit de kraan komen. Door middel van airpower in de douchekranen wordt er over een groot oppervlakte lucht aangezogen dat vervolgens met het water vermengd. De douchekraan biedt hiermee een heerlijk comfortgevoel en is daarnaast waterbesparend. Wil jij ook genieten van een heerlijk wellness gevoel in jouw eigen badkamer? Bekijk dan de Hansgrohe Raindance kranen in de webshop van Sanidirect. Bestel jouw favoriete douchekraan snel en eenvoudig en laat deze bezorgen wanneer het jou uitkomt.