Marmer badkamer

Marmer badkamer

In een marmer badkamer geniet jij van een stijlvolle en moderne ruimte waarin luxe centraal staat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij weten hoe je van jouw badkamer een chique ruimte maakt? Lees dan verder en laat je inspireren.

Industriële badkamer
wit marmer

Donker en licht

Dat marmer chique is staat centraal. Maar er zijn ook verschillende keuzes in. Ga je voor donker marmer met witte aderen of voor wit marmer met zwarte aderen? Die keuze is aan jou! Donker marmer kun je goed combineren met andere kleuren. In de Chique marmeren badkamer van Sammy-Jo en Mitchell kunnen we zien hoe zwart marmer in een badkamer eruit ziet. Zij hebben zwart marmer gemixt met beton om de ruimte wat meer licht en een stoere twist aan het marmer te geven. In tegenstelling tot het zwarte marmer zorgt wit marmer voor een hele lichte ruimte en kan dit wat ruimtelijker ogen. Neem eens een kijkje in de modern Scanidnavische badkamer van Aimée en Dennie of de hotel chique badkamer van Derk en Joric voor inspiratie van licht marmer. Beide opties kunnen zowel op de vloer als op de wand geplaatst worden en terugkomen in de meubelen. Ook kan er gemixt worden met licht en donker marmer of met de formaten waarin het terugkomt.

+
Ben Lavion Regendoucheset 25 cm Geborsteld Messing
marmeren badkamer met bad

Marmer tegels

Marmer tegels hebben een opvallende structuur en geven de badkamer een chique uitstraling. Er is geen ander soort tegel dat meer luxe en klasse uitstraalt dan een glanzende, marmeren vloer. Voor deze uitstraling hoef je niet per se te kiezen voor marmer tegels, ook tegels met een marmer look zijn een optie. Dit is nauwelijks te onderscheiden van echt marmer en het voorziet ook nog van een heleboel gemakken. Zo zijn marmerlook tegels veel gemakkelijker schoon te maken en zijn ze gunstig voor je portemonnee. Marmerlook tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer worden geplaatst. Ook is het mogelijk om je gehele ruimte er mee te betegelen, niets is te gek Onze experts uit de winkels kunnen je hier alles over vertellen en mee helpen. Niets is namelijk fijner dan de producten in het echt te kunnen zien en voelen.

Maak de marmer look af

Voor een complete marmer badkamer kan er meer nodig zijn dan alleen maar marmer tegels. Maak de badkamer helemaal compleet met behulp van badkamermeubelen en accessoires waarin marmer wordt gebruikt. Kies bijvoorbeeld een spiegel met een marmer omlijsting of een waskom met een marmerlook. Combineer dit met een tandenborstelhouder en zeeppompje met een marmer look en je hebt een prachtig geheel. De opties zijn ontelbaar!

+
Ben Lavion wastafelkraan Chroom
+
Ben Lavion Wastafelmengkraan Geborsteld Koper

Kleine badkamers met marmer

Marmer straalt rust uit en dat maakt het een ideale toevoeging in de kleine badkamer. Kies bijvoorbeeld grote marmer wand- of vloertegels om een ruimtelijk effect te creëren. Combineer de tegels met accessoires van marmer om de rustige sfeer te versterken. Zo maak je van jouw kleine badkamer ook een chique, moderne en stijlvolle ruimte om tot rust te komen.

Marmer meubels

Een complete marmer badkamer is mogelijk met behulp van meubels zoals een douche, toilet en badkamermeubel in een bijpassende stijl. Het opvallende marmer gaat goed samen met neutrale kleuren. Een marmer wastafelblad in combinatie met een wit of zwart badkamermeubel komt goed tot zijn recht in een marmer badkamer. Hetzelfde geldt voor een douche en toilet in een witte, zwarte of zelfs grijze kleur.

+
Ben Altea vrijstaand bad 170x85cm Solid Surface Mat Wit
+
Ben Lavion Badmengkraan vrijstaand vloermontage Gestructureerd Zwart

Welke kleur marmer?

Marmeren meubels en tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Sanidirect heb je keuze uit de kleuren zwart, wit, beige, groen en bruin. Creëer een warme uitstraling met donkere tinten in een zwart marmer badkamer. Wil je juist een badkamer waarin rust het belangrijkste is? Dan zijn effen kleuren hiervoor zeer geschikt, perfect om een een wit of beige marmer badkamer te creëren. Het gebruik van verschillende kleuren laat de ruimte spreken, groen marmer is hier een goed voorbeeld van.

+
Ben Lavion wastafelkraan RVS-Look
decoratie badkamer

Opzoek naar een complete badkamer?

Bij Sanidirect ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar een complete badkamer in het marmer. De badkamers zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklasse beschikbaar. Neem een kijkje bij de Badkamer Genus. Deze badkamer oogt heel licht en is gecombineerd met zwarte details. Hierdoor komen de zwarte aderen op het witte marmer mooi tot hun recht. Ook Badkamer Carrara heeft de magie van marmer. In deze badkamer is de basis zwart met wit. Daarnaast zijn er marmeren wandtegels terug te vinden en zijn de koperen kranen een echte eyecatcher. Benieuwd naar de kosten van een marmeren badkamer? Gebruik onze budgetplanner en bereken de kosten van een nieuwe badkamer.

marmer tegels
marmeren badkamer met wit meubel

Bekijk marmer badkamers in één van onze showrooms

Kortom, bij Sanidirect ben je op de juiste plek om los te gaan met marmer. Laat je inspireren door onze voorbeeld marmeren badkamers. Maak een afspraak en kom langs de winkel.