Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Genus

Badkamer Genus

Wanneer je op zoek bent naar een trendy badkamer, is complete badkamer Genus de perfecte keus. De ruime badkamer is voorzien van veel zwarte details, dit geeft de badkamer een unieke uitstraling. Het witte wastafelmeubel met dubbele wastafel zorgt ervoor dat je met twee personen tegelijk gebruik kan maken van de wastafel. De mat witte wastafel oogt erg luxe door de mooie ronde vormen en past perfect bij het mat witte hangtoilet. Daarnaast heb je veel ruimte om je badkamerproducten op te bergen in de ruime lades van het meubel.

  • Trendy en hedendaags
  • Ruime douchecabine met zwarte regendouche
  • Luxe badmeubelset met mat witte wastafel

Zwart sanitair: trendy en stoer

Vandaag de dag is zwart sanitair ontzettend populair. Badkamer Genus speelt hierop in en is voorzien van veel zwarte details. De zwarte douchecabine, zwarte kranen en zwarte accessoires zorgen voor een stoere en vooral trendy uitstraling. Bovendien kun je met accessoires nog extra kleur toevoegen in de badkamer, zoals nu is gedaan met bijvoorbeeld oranje handdoeken en een zachte badmat.

Waar bestaat deze badkamer uit?

In deze badkamer worden wit marmeren tegels zowel op de wand als de vloer toegepast. Dit zorgt voor een rustige en hedendaagse uitstraling. Het witte wastafelmeubel heeft een moderne dubbele wastafel. Het luxe spiegelpaneel boven het meubel is voorzien van praktische LED-verlichting. De ruime zwarte Ben Meteora douchecabine met zwarte Ben Lavion regendouche zorgen voor optimaal douchecomfort. Het toilet is super modern dankzij de mat witte afwerking én de Ben Tronic drukplaat die voorzien is van infrarood bediening. Je kunt zelfs het toilet spoelen via je telefoon, een leuk technisch snufje dat van pas komt wanneer je op vakantie bent!

5.471,-
Badmeubel met spiegel 3316 2255
Doucheruimte 3119 2266
Toiletset 1580 950

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek