Woonkamertegels

Bij Sanidirect kun je naast sanitair ook terecht voor je woonkamertegels. En niet onbelangrijk: woonkamertegels kunnen ook gebruikt worden voor de slaapkamervloer of keukenvloer. Grote en kleine tegels in allerlei kleuren en patronen: je vindt het allemaal in het uitgebreide tegelassortiment van Sanidirect. Lees hier meer over de mogelijkheden en kom langs in de winkel om de woonkamertegels te bekijken.

woonkamertregels

Welke woonkamertegels vind je bij Sanidirect?

In het brede assortiment van Sanidirect heb je de keuze uit een groot aantal tegels. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort sfeer je wilt creëren in de ruimte. De kleur en de vorm van de tegel zijn hierbij belangrijke factoren. Bij Sanidirect heb je keus uit vierkante, rechthoekige of zeshoekige tegels in diverse maten en kleuren. Ook vind je bij ons mozaïektegels waarmee je de ruimte een speelse look kan geven.

woonkamertregels

Welke tegel past het beste bij de ruimte?

Voor een rustige uitstraling kies je voor een grote tegel in een lichte of donkere tint. Een lichte tint doet de ruimte groter ogen, dus deze is zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Een donkere tegel met betonlook zorgt daarentegen voor een stoere en robuuste look. Wil je graag een warme sfeer creëren? Bekijk dan eens ons keramisch parket. Deze houtlook tegels zijn vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, maar bieden wel veel voordelen als het gaat om onderhoud. Daarnaast vind je bij ons veel natuursteen tegels die in vrijwel iedere interieurstijl tot hun recht komen. Wil jij decortegels in je woonkamer plaatsen op een wand, een nisje of achter je keuken? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Sanidirect. Wij helpen je maar al te graag om de mooiste combinaties te maken.

Tegels woonkamer en keuken
Decortegels keuken

Inspiratie voor jouw tegels

Trend: Portugese tegels in sanitaire ruimtes

Trend: Portugese tegels in sanitaire ruimtes

Portugese tegels zijn niet alleen populair in de Portugese steden, maar we zien ze ook steeds vaker terug in toiletruimtes of badkamers. Met deze opvallende tegels maak je jouw interieur uniek!

Lees verder
Natuursteen tegels in de badkamer

Natuursteen tegels in de badkamer

Met natuursteen tegels creëer je een luxe en unieke uitstraling waardoor je geniet van een echt wellness gevoel. Hierbij heb je keuze uit verschillende looks. Wij laten je zien wat de mogelijkheden allemaal zijn!

Lees verder