Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Woonkamertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van de ruimte. Ook in de slaapkamer of de keuken kun je gebruik maken van deze woonkamertegels. Grote tegels, kleine tegels, diverse materialen, gekleurde tegels en verschillende patronen, je vindt het allemaal in het tegelassortiment van Sanidirect. Lees hier meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.
Lees meer

Krijg professioneel advies in onze winkels

Woonkamertegels

In de woonkamer, keuken, maar ook bijvoorbeeld de slaapkamer heb je een steeds grotere mogelijkheid tot variëren. Grote tegels, kleine tegels, alle soorten materialen, kleuren tegels, af te wisselen in nog meer hele mooie patronen. Contrasterende lichtinvallen, zoals licht, donker, mat tegels, glanzende vloertegels en zo door. De link met de natuur die je hier leggen kan wordt een populaire trend en blijft bij keramische tegels ongekend populair.

Wat vind je voor soorten woonkamertegels bij Sanidirect?

Dit is een belangrijke vraag. Tegels op de woonvloer bepalen voor het grootste deel de sfeer namelijk. Kies voor verschillende materialen en soorten tegels op onze tegelpleinen in de winkels.

  • Natuursteen
  • Geglazuurd
  • Ongeglazuurd
  • Getrommeld
  • Gepolijst

En natuurlijk kun je daarbij ook nog kiezen voor veel verschillende vormen vloertegels.

  • Vierkante en rechthoekige tegels in diverse maten
  • Tegelstroken in diverse kleuren voor een persoonlijke touch
  • Diverse soorten mozaiek voor een speels effect

 

Keukentegels

Een witte rechthoekige vloertegel is natuurlijk prachtig, maar in onze showrooms kun je op ontdekking langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Bij Sanidirect vind je actuele collecties, van A-merken, maar ook onze eigen hoogwaardige tegels.

Kom daarom eens een kijkje nemen bij onze tegelpleinen en vraag om een advies wat er voor zorgt dat het gezicht in jouw huis bepaald wordt zoals je het verwachtte vooraf.

 

Ga naar de winkels