Woonkamertegels

Bij Sanidirect kun je naast sanitair ook terecht voor je woonkamertegels. En niet onbelangrijk: woonkamertegels kunnen ook gebruikt worden voor de slaapkamervloer of keukenvloer. Grote en kleine tegels in allerlei kleuren en patronen: je vindt het allemaal in het uitgebreide tegelassortiment van Sanidirect. Lees hier meer over de mogelijkheden en kom langs in de winkel om de woonkamertegels te bekijken.

Welke woonkamertegels vind je bij Sanidirect?

Woonkamertegels

In het brede assortiment van Sanidirect heb je de keuze uit een groot aantal tegels. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort sfeer je wilt creëren in de ruimte. De kleur en de vorm van de tegel zijn hierbij belangrijke factoren. Bij Sanidirect heb je keus uit vierkante, rechthoekige of zeshoekige tegels in diverse maten en kleuren. Ook vind je bij ons mozaïektegels waarmee je de ruimte een speelse look kan geven.

Welke tegel past het beste bij de ruimte?

Woonkamertegels

Voor een rustige uitstraling kies je voor een grote tegel in een lichte of donkere tint. Een lichte tint doet de ruimte groter ogen, dus deze is zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Een donkere tegel met betonlook zorgt daarentegen voor een stoere en robuuste look. Wil je graag een warme sfeer creëren? Bekijk dan eens ons keramisch parket. Deze houtlook tegels zijn vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, maar bieden wel veel voordelen als het gaat om onderhoud. Daarnaast vind je bij ons veel natuursteen tegels die in vrijwel iedere interieurstijl tot hun recht komen.

Inspiratie voor jouw tegels

De voordelen van keramisch parket

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket is tegenwoordig erg populair er super onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft dit type tegel dezelfde warme uitstraling als hout.

Lees verder
Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Wil je de vakantie mee naar huis brengen? Kies dan voor tegels met een buitenlands tintje in je badkamer. De Marokkaanse, Portugese of Spaanse patroonvloeren zien we steeds vaker terugkomen in Nederlandse badkamers.

Lees verder