Xenz 19 producten

Voor iedere badkamer heeft Xenz mooie en passende sanitairproducten. De producten zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, waardoor je hier terecht kunt voor zowel grote als kleine badkamers. Optimale kwaliteit, innovatief design en betrouwbaar: daar staat Xenz voor. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Xenz? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Het assortiment

Xenz biedt diverse sanitairproducten. Of je nu op zoek bent naar ligbaden, whirlpools, douches, kranen, vloeren of accessoires, bij Xenz ben je aan het juiste adres. Deze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van producten waar je lang van geniet. Daarnaast speelt Xenz in op de trends en vernieuwt regelmatig het assortiment met bijzondere producten. Door het grote en wisselende assortiment vind je hier altijd de gewenste producten voor jouw badkamer.

Een en al luxe

Het assortiment van Xenz draait om luxe. De badkamer is immers een ruimte waar je je prettig wilt voelen en waar je graag bent. Met een badkamer van Xenz heb je gegarandeerd een badkamer waar je optimaal kunt genieten. Met de keuze uit luxe ligbaden en whirlpools heb je de mogelijkheid om je badkamer om te toveren tot een echte wellnessruimte. Xenz beschikt over verschillende series die allemaal een eigen uitstraling hebben. De producten uit iedere serie zijn mooi met elkaar te combineren. Zo bevat een serie bijvoorbeeld een luxe bad dat qua uitstraling perfect overeenkomt met de de waskom uit deze serie.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Xenz of wil je meer inspiratie opdoen?
Bekijk dan de producten van Xenz in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht