Viega 6 producten

Viega is het innovatieve Duitse merk dat installatieproducten biedt voor sanitair. Met de producten van Viega ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dus ben je op zoek naar installatietechnieken voor het aanleggen en monteren van je nieuwe toilet, kraan, douche, bad of wastafel? Dan ben je bij Viega aan het juiste adres. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Viega? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

De installatietechnieken van Viega

Wanneer je nieuwe producten in de badkamer wilt aanleggen en monteren, komt er vaak meer bij kijken dan je wellicht denkt. Gelukkig biedt Viega de oplossing voor jou. Viega zorgt voor de producten die je nodig hebt bij de installatie van het nieuwe sanitair. Of je nu op zoek bent naar leidingsystemen, gereedschap of toebehoren, bij Viega vind je wat je zoekt.

Het assortiment van Viega

Het merk Viega heeft een aantal verschillende series producten. Zo worden de producten uit de serie Viega Pexfit ingezet voor verwarmings-, koelings-, gas- en leidingwaterinstallaties. Denk hierbij aan aansluitkoppelingen, overgangsstukken, t-stukken, mantelbuizen en gereedschapsets. De serie Viega Sanpress heb je nodig wanneer je op zoek bent naar waterleidingsystemen gemaakt van rvs buizen. Deze serie voorziet je van complete leidingsystemen inclusief bochten, koppelingen en sokken. De serie Viega Easytop zorgt voor alle toebehoren van leidingsystemen. Denk hierbij aan stop- en kogelkranen die dienen als afsluiter in de waterleidingtoevoer.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Viega of wil je meer inspiratie opdoen?
Bekijk dan het assortiment van Viega in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht