Vasco 60 producten

Vasco is Europees marktleider op het gebied van badkamerradiatoren. Met meerdere internationale designprijzen op zak is Vasco een slimme keuze voor jouw badkamer. Eigentijdse vormgeving en innovatieve technologieën staan centraal in het ontwerpproces van Vasco. Ben je benieuwd naar de luxe producten van Vasco? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Sanidirect.

Het assortiment

Vasco biedt een breed assortiment aan designradiatoren. Voornamelijk de badkamerradiatoren van Vasco zijn zeer gewild. De badkamerradiatoren zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Deze varianten verschillen bijvoorbeeld op het gebied van kleur en materiaal, zijn liggend of staand te bevestigen en kunnen op meerdere warmtebronnen aangesloten worden. Deze keuzes worden hieronder kort toegelicht:

  • Verschillende kleuren en materialen. Er wordt vaak gedacht dat radiatoren alleen verkrijgbaar zijn in wit, zwart of antraciet. De radiatoren van Vasco zijn echter verkrijgbaar in talloze kleuren. Bijna alle denkbare kleuren zijn mogelijk. Hierdoor laat je de radiator perfect aansluiten op jouw badkamerinterieur. De radiatoren van Vasco zijn gemaakt van aluminium of staal. Beide materialen zorgen voor een optimale warmteafgifte. De radiator van staal oogt wat robuuster dan de aluminium radiator.

  • Liggend of staande varianten. De radiatoren kunnen zowel liggend als staand worden bevestigd. Bij een kleine of relatief hoge badkamer is de verticale radiator de beste keuze. Bij een grote of brede badkamer past een horizontale radiator mooi.

  • Warmtebron. De Vasco radiatoren kunnen op meerdere warmtebronnen worden aangesloten. Zo zijn er radiatoren voor standaard ketels, warmtepompen, condenserende ketels en zelfs zonneboilers. Je kunt de radiator aansluiten op de centrale verwarming, elektrische verwarming of beide.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Vasco? Bekijk dan de producten van Vasco in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht