Thebalux 112 producten

Met de producten van Thebalux ben je verzekerd van stijlvolle en praktische sanitairproducten waarvan je jarenlang geniet. Prachtig vormgegeven wastafels, luxe badkamerkasten, design spiegels en praktische spiegelkasten: je vindt het allemaal in het ruime assortiment van Thebalux. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Thebalux? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Het assortiment

De producten van Thebalux worden gemaakt in Nederland en zijn allemaal voorzien van hoogwaardig plaatmateriaal. Thebalux heeft een ruim assortiment aan sanitairproducten. Je kunt hier onder andere terecht voor badkamermeubelen zoals wastafels, spiegels, spiegelkasten en toiletmeubelen. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je ook met een kleinere badkamer voor de producten van Thebalux kunt kiezen. Ook zijn de producten verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Hierdoor zit er altijd een product bij dat aansluit op jouw smaak en voorkeuren!

De verschillende series van Thebalux

Thebalux heeft verschillende series die allemaal zorgen voor een andere uitstraling in jouw badkamer. Hierdoor zit er altijd een gewenste serie tussen voor in jouw badkamer. Zo zorgt de serie Taste van de Thebalux badkamermeubels voor een moderne uitstraling in jouw badkamer. Dit is een modern en strak meubel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft dit moderne meubel een luxe uitstraling. Daarnaast is het een erg functioneel en praktisch meubel door zijn handige functionaliteiten en praktische opbergruimte. Kies je liever voor een luxe blad met opbouwkommen? Dan is de serie Thebalux Beat 2.0 een goede keuze voor jou.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Thebalux of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten van Thebalux in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht