Sunshower 139 producten

Dankzij het merk Sunshower kun jij optimaal genieten van jouw douchesessies. De ontwerpers van Sunshower hebben namelijk de voedende kracht van zonlicht verwerkt in een product dat voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik is. De Sunshower laat jou niet alleen heerlijk genieten van jouw douchesessie, maar is ook erg goed voor jouw gezondheid. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Sunshower? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Sanidirect.

Het assortiment van Sunshower

Sunshower biedt UV-licht en infrarood voor in jouw douche. Het merk biedt een productlijn met zes verschillende uitvoeringen, verkrijgbaar in het zwart of wit. Je hebt bij de diverse modellen de keuze uit UV-licht, infrarood of beide. Ook kies je tussen Sunshowers die jouw hele lichaam verzorgen of een gedeelte ervan. Tot slot bevat het assortiment zowel inbouw als opbouw Sunshowers. Hierdoor kun je de producten van Sunshower los plaatsen in de douche of prachtig wegwerken in de muur.

De voordelen van Sunshower

Wanneer je verantwoord gebruik maakt van de producten van Sunshower, biedt het veel voordelen. Je hebt hierdoor niet alleen een heerlijke ontspannen douchesessie, maar het is ook nog eens erg goed voor jouw gezondheid. Infrarood verzacht namelijk de spierpijn bij stijfheid en helpt bij het bestrijden van pijn bij bijvoorbeeld reuma. UV-licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Hierdoor neemt jouw weerstand toe en zal je energieniveau stijgen. Alle producten van Sunshower zijn gekeurd door Europese keuringsinstanties en hebben het CE-keurmerk.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Sunshower of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten van Sunshower in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht