Sanibroyeur 4 producten

Heb jij thuis last van verstoppingen in jouw badkamer of toilet? Neem dan een Sanibroyeur! Een Sanibroyeur is een ideale oplossing wanneer afvalwater niet goed wegstroomt. Immers worden fecaliën, papier en andere afvalstoffen door het broyeursysteem vermalen, waardoor de kans op verstopping aanzienlijk afneemt. Wil je meer te weten komen over dit innovatieve systeem? Lees dan snel verder. De sanitairspecialisten van Sanidirect vertellen je graag meer over de uitstekende werking van dit product.

Waarom een Sanibroyeur?

Heb jij probleempjes in jouw badkamer of toilet, dan is het met een Sanibroyeur niet nodig om jouw gehele badkamer of toiletruimte te verbouwen. Het vermaalsysteem kan namelijk eenvoudig en snel op de afvoer van bijvoorbeeld de wastafel of douche aangesloten worden. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een ouder huis hebt of simpelweg niet genoeg ruimte hebt voor een groter systeem. Dankzij het minimalistische design en de innovatieve technologie van dit systeem, kun je met behulp van een Sanibroyeur in vrijwel iedere ruimte in huis een toilet plaatsen. Handig toch?.

Hoe werkt een Sanibroyeur?

De Sanibroyeur sluit je dus eenvoudig aan op jouw bestaande afvoer. In tegenstelling tot een normale reservoir, vermaalt het systeem eerst de afvalstoffen alvorens ze afgevoerd worden. Met een druk op de knop vult de broyeur zich met water, waardoor vervolgens de vermaler zijn werk doet op de afvalresten te vermalen. Vervolgens pompt de ingebouwde pomp de afvalresten weg via de bestaande afvoerpijp. En voilà, zo makkelijk kan het zijn..

De afkomst van Sanibroyeur

Sanibroyeur is afkomstig van het Franse bedrijf SFA Group. Dit Franse bedrijf is onder andere uitvinder van vier innovatieve topmerken: SaniLife®, Kinedo®, Grandform® en Sanibroyeur®. Met dit veelbelovende merkenportfolio is het bedrijf dan ook marktleider op het gebied van sanitaire installaties. Al meer dan 50 jaar streeft SFA Group ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om op een eenvoudige wijze toiletten, badkamers of keuken te installeren. De producten van SFA Group staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap. Met deze twee aspecten hoog in het vaandel ontwikkelt het bedrijf keer op keer weer nieuwe producten die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant..

Bezoek onze showroom

Twijfel je nog over wat je nodig hebt of weet je nog niet zo goed welk model nu het meest geschikt is voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. De specialisten van Sanidirect helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Kom naar een van onze showrooms en vraag advies!.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht