Primabad 427 producten

Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design zijn de begrippen waar het bij Primabad om draait. Primabad levert sanitairproducten waarbij het gebruiksgemak en de wensen van de klant voorop staat. Iedereen verdient een badkamer met meubels aangepast aan de persoonlijke wensen. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Primabad? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Waarom Primabad?

Primabad is een exclusief Nederlands merk en werkt uitsluitend met hoogwaardige producten. Met passie en kennis zorgen zij voor plezier en comfort in jouw badkamer. Primabad biedt een ruim assortiment meubellijnen voor zowel grote als kleine badkamers. Primabad stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staat voor kwaliteit en een lange levensduur. Met de producten van Primabad ben je dus verzekerd van een product waar je lang van geniet.

Het assortiment

In het assortiment van Primabad vind je badkamermeubels, wastafelbladen, spiegel(kasten) en hoge en lage kasten. De producten hebben ieder hun eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling. Met deze producten zijn er verrassend veel mogelijkheden om de badkamer naar jouw smaak in te richten. De badkamermeubels en wastafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, bladsoorten en breedtematen. Daarnaast zijn de producten in alle denkbare stijlen verkrijgbaar, variërend van klassiek tot design. Hierdoor vind je gegarandeerd een product naar jouw wensen en smaak. Ook voor spiegels kun je terecht bij Primabad. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, in allerlei afmetingen.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Primabad of wil je meer inspiratie opdoen?
Bekijk dan de producten van Primabad in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht