Laufen 1536 producten

Laufen is een Zwitsers merk dat sinds 1892 luxe sanitairproducten biedt. Kwaliteit, duurzaamheid en design staan bij Laufen voorop en dit is terug te zien in het assortiment. Met een product van Laufen ben je verzekerd van een stijlvol item dat jaren plezier garandeert. Ben je benieuwd geworden naar de het assortiment van Laufen? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

De geschiedenis van Laufen

Als premium brand onder paraplumerk Roca is Laufen een van de grootste internationale sanitairfabrikanten. Al ruim 125 jaar biedt Laufen luxe sanitairproducten met een hoge kwaliteit. Voor Laufen bestaat kwaliteit dan ook uit twee verschillende aspecten. Ten eerste uit deskundige productie zodat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product. Daarnaast staat kwaliteit bij Laufen voor het praktische voordeel dat de badkamer de klant biedt. Laufen produceert milieuvriendelijk door het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Daarnaast maakt Laufen producten die zuinig omgaan met water. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar bespaart jou ook veel waterkosten.

Het assortiment van Laufen

Het assortiment van Laufen bestaat uit luxe producten voor jouw badkamer of toilet. Laufen staat bekend om zijn innovatieve producten en ontwikkelt continu verder. Het wisselend assortiment zorgt ervoor dat er altijd een geschikt product voor jou tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor een luxe Laufen toilet in combinatie met een bijpassend reservoir, closetzitting en fontein en maak je badkamer of toilet helemaal af.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Laufen of wil je meer inspiratie opdoen?
Bekijk dan het assortiment van Laufen in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels. De adviseurs van Sanidirect staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht