Geesa 25 producten

Het Nederlandse merk Geesa ontwerpt al sinds 1885 badkameraccessoires die je inmiddels wereldwijd tegenkomt in zowel huishoudens als professionele omgevingen. Geesa producten herken je aan de aandacht voor design en tegelijkertijd de praktische toepassing van de accessoires. Lees meer over de stijlvolle en duurzame producten afkomstig van eigen bodem.

De stijl en kwaliteit van Geesa

Geesa richt zich al meer dan een eeuw op de ontwikkeling van badkamer- en toiletaccessoires. Dat is dan ook te zien aan de uitgebreide collectie die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook rekening houdt met het praktisch gebruik ervan. Denk aan handige toiletborstels als wandmodel zodat je gemakkelijk de vloer schoonmaakt of een badgreep met een geïntegreerd zeepbakje. De Geesa producten zijn grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing waardoor ze jarenlang meegaan en niet of nauwelijks onderhevig zijn aan corrosie.

Ruime collectie Geesa producten

Geesa ontwerpt alle accessoires die je maar nodig hebt voor de badkamer en het toilet. Zoals spiegels, handdoekrekken, toiletborstels, zeepbakjes en –dispensers en nog veel meer. Ook elektrische apparaten als haar- en handdrogers voor aan de wand zijn onderdeel van het assortiment. Alle producten zijn ontworpen met aandacht voor details en stijl en zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Zo biedt Geesa de meest uiteenlopende collectie haken en planchets voor de badkamer en het toilet.

De Geesa collecties

Geesa biedt voor de badkamer en het toilet complete series, zodat je producten geheel in dezelfde stijl kunt kiezen. Deze stijlen variëren van vloeiende vormen met een strakke uitstraling tot stoere, zwarte producten en tijdloze collecties. Dankzij het ruime assortiment is er voor elke badkamer en iedere smaak een Geesa stijl beschikbaar.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar accessoires die een echte toevoeging aan je badkamer of toilet zijn? Bekijk dan het assortiment Geesa producten, echte Dutch Design accessoires die bovendien functioneel zijn.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht