Emco 11 producten

Emco richt zich op het hogere segment met een brede collectie aan luxueuze badkamerartikelen. Het assortiment bestaat uit wastafels en waskommen, diverse spiegels en badkameraccessoires. Met deze sanitaire producten zorg je voor een finishing touch in jouw badkamer. Benieuwd naar het assortiment van Emco? Bekijk dan direct de producten in de webshop of lees hier meer over dit merk.

Meer over Emco

Emco is 60 jaar geleden opgericht en sinds dit moment richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van diverse sanitaire producten. Emco is inmiddels zo in populariteit gestegen dat de producten over de hele wereld worden gebruikt. Hoogopgeleide en vakkundige medewerkers in combinatie met hoogwaardige machines en procestechnieken zorgen voor een ongekend hoge kwaliteit. Daarnaast is ook het design noemenswaardig. Emco heeft door de jaren heen al tientallen awards ontvangen voor het prachtige design dat zij creëren. Hierdoor ben je verzekerd van kwalitatief hoge sanitaire accessoires en een design dat zorgt voor een stijlvolle toevoeging in jouw badkamer.

Het assortiment

In het assortiment van Emco vind je onder andere wastafels en -kommen, spiegels en accessoires. De collectie spiegels bestaat uit verschillende series. Bij Emco altijd is er een spiegel te vinden die bij jouw badkamer past. Variërend van spiegelkast tot cosmeticaspiegel met verlichting. Doordat de spiegels in verschillende modellen en vormen zijn uitgevoerd, passen deze bij diverse badkamerstijlen. Hetzelfde geldt voor de wastafels en badkameraccessoires. Ook hiervoor zijn er diverse series ontworpen, zodat er voor iedere smaak een juiste oplossing te vinden is. De elegantie collectie accessoires biedt diverse aanvullingen voor jouw sanitaire ruimte.

Meer van Emco zien?

In de Sanidirect webshop vind je een uitgebreid assortiment Emco producten. Bekijk de producten hier en vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel het gewenste product direct in de webshop. Hier profiteer je van scherpe prijzen en een snelle bezorgservice op een door jou gekozen moment. Bovendien betaal je wanneer jij dat wil: voor, tijdens of na bezorging van jouw bestelling.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht