Duschprofi 30 producten

Duschprofi is een van oorsprong Duits merk dat sanitaire producten van hoge kwaliteit levert. In het assortiment vind je onder andere douchecabines, douchedeuren, badwanden, douchebakken en kranen. Bovendien heb je de keuze uit diverse modellen en uitvoeringen, waardoor er altijd een geschikt product voor jouw sanitaire ruimte te vinden is. Wil je meer weten over het aanbod van Duschprofi? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten.

Productie in eigen fabriek

De productie van Duschprofi wordt geheel uitgevoerd in eigen fabriek, waardoor ze de volledige controle hebben over het productieproces. Dit biedt grote flexibiliteit waardoor maatwerkoplossingen gerealiseerd kunnen worden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld douche- of badwanden afgestemd worden op vrijwel iedere ruimte en naar iedere persoonlijke wens. Bovendien garandeert Duschprofi hiermee een hoge kwaliteit, omdat het productieproces nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

De beste kwaliteit voor jouw sanitaire ruimte

Duschprofi werkt uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit, zoals aluminium, acryl en enkelvoudig veiligheidsglas. Dit zorgt voor een prachtig design en heeft daarnaast als voordeel dat je extra lang plezier hebt van jouw aankoop. De materialen zijn zeer duurzaam en kunnen hierdoor jarenlang mee in het gebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende series, die elk inspelen op de trends op het gebied van badkamers. Voor alle soorten badkamers zijn er daarom passende sanitaire oplossingen te vinden. Van douchebakken zonder drempels tot prachtig uitgevoerde glazen douche- en badwanden. Voor iedere smaak heeft Duschprofi een passend product in het assortiment.

Meer van Duschprofi bij Sanidirect zien?

Wil jij de producten van Duschprofi zien? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in de Sanidirect webshop. Hier vind je de verschillende producten van dit merk en vergelijk je eenvoudig diverse mogelijkheden met elkaar. Heb je een product gevonden dat volledig aan jouw wensen voldoet? Je bestelt het product naar keuze snel en gemakkelijk in onze webshop.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht