Clou 14 producten

Het merk Clou produceert design toilet- en badkamer producten van hoge kwaliteit. De samenwerking tussen Clou en een vast team van nationale en internationale designers levert een luxe collectie op waarin schoonheid, vorm en functionaliteit goed terug te zien zijn. Met de sanitaire producten van Clou ben je dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product met een stijlvol design. Ben je benieuwd naar de producten van Clou? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Sanidirect.

Less is more

Less is more is de visie van het merk Clou. Alle producten van Clou hebben namelijk een minimalistisch en exclusief design. Bij deze producten zul je geen franjes of kleine details vinden. Zo hebben de badmeubels bijvoorbeeld geen grepen op de lades, waardoor deze een exclusieve uitstraling hebben. In iedere serie is het minimalistische design gecombineerd met functionaliteit. Zo bestaat de Hammock serie uit baden welke van buiten strak en rechthoekig en van binnen vloeiend en organisch zijn.

Het assortiment

Het assortiment van Clou bestaat uit design wastafels, fonteinen, baden, toiletten en complete badkamermeubels. Alle sanitaire producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires van Clou, zoals kranen, spiegels en verlichting, maken het assortiment compleet. Of je nu alleen op zoek bent naar een wastafel of naar een complete badkamer inclusief accessoires: bij Clou is alles mogelijk. Je kunt je hele badkamer samenstellen met de producten van Clou, maar het is natuurlijk ook een leuke optie om slechts één product van Clou als eyecatcher in jouw badkamer te plaatsen!

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Clou of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten van Clou in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht