Mooie badkamer

Mooie badkamer

Iedereen wil een mooie badkamer. Je spendeert er immers best een aantal uur per week in. Wij hebben al veel klanten mogen voorzien van een mooie, Sanidirect badkamer. In deze blog vind je een aantal mooie badkamers in verschillende stijlen, zodat je inspiratie opdoet voor jouw mooie, droombadkamer.

wellness badkamer

Wellness badkamer

Ga je voor totale ontspanning en een wellness gevoel in je badkamer? Bekijk dan de mooie mediterrane wellness badkamer van Lourens en Chamila.

moderne badkamer

Moderne badkamer

Liever een mooie moderne badkamer? Laat je inspireren door Marjan & Arnold, zij gingen voor de moderne, speelse badkamer.

klassiekebadkamer

Klassieke badkamer

Familie Nagel ging voor een moderne, klassieke badkamer. Dit is een van de meest gekozen badkamers en past in vrijwel elk huis.

lichte badkamer

Lichte badkamer

Anne en Jasper wilde graag een open, lichte badkamer. Zij kozen voor een mooie kleurrijke badkamer met veel planten.

Mooie badkamers met inloopdouches

Een inloopdouche kan een badkamer zoveel mooier maken. Een inloopdouche is stijlvol en past in elke badkamerstijl. Kies je voor een inloopdouche? Dan kies je voor een mooie badkamer!

+
Saniselect Black Handdoekhouder 60x6x2,2 cm mat zwart
+
Ben Thasos Designradiator 50x180 cm 638W
+
Ben Round Hoofddouche 25 cm Gestructureerd Zwart

Klein maar fijn: mooie kleine badkamers

Ook kleine badkamers kunnen mooie badkamers zijn. Het is belangrijk om de meubels af te stellen op de afmeting van je badkamer. Een te grote of kleine kast in de badkamer past niet in een kleine badkamer. Gelukkig is het met onze adviseurs eenvoudig om ook jouw kleine badkamer een mooie badkamer te maken!

Mooie badkamers hebben mooie producten

Wat maakt een mooie badkamer mooi? Dat zijn de mooie producten! Bij Sanidirect vind je veel mooie producten, van kranen tot badkamermeubels en van douches tot waskommen.

+
Looox Wood Wooden Drawer Box 140x46x45 cm Old Grey
+
Looox Wooden Base Shelf Solo Eiken 140 cm Old Grey/Mat Zwart
+
Looox Light Collection badkamer hanglamp mat zwart

Ga aan de slag en ontwerp je eigen badkamer

Vind je het lastig om de meubels in je eigen badkamer te plaatsen en er zo achter te komen hoe het in jouw badkamer staat? Daar hebben wij bij Sanidirect iets voor bedacht. Je kunt met onze 3D badkamer ontwerpen tool de meubels in je eigen badkamer zetten en meteen kijken of de meubels in jouw badkamer passen. Zo wordt het eenvoudig om jouw mooie badkamer te maken.

Kom langs in een van onze winkels voor meer inspiratie

Het is ontzettend belangrijk om een goed gevoel te hebben bij jouw mooie badkamer. Je spendeert namelijk elke dag ‘s ochtends én ‘s avonds tijd in de badkamer. Het is lastig om een gevoel te krijgen bij het online bekijken van mooie badkamers. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen bij één van onze showrooms, zodat je feeling kunt krijgen met de badkamers en de beste keuze kunt maken voor jouw mooie badkamer!