Badkamer met inloopdouche

Inloopdouche sealskin

Op deze pagina vind je inspiratie, tips en ideeën voor het toepassen van een inloopdouche in jouw badkamer. Heb jij een grote badkamer of juist een kleine badkamer? Staat er een muurtje waar je rekening mee dient te houden of kun je alle kanten nog op? Op deze pagina komt alles aan bod.

Inspiratie voor een badkamer met een inloopdouche

Op zoek naar inloopdouche badkamer inspiratie? Wees gerust: de keuze voor een inloopdouche is reuze. Daarom vertellen we je graag over alle opties. Inloopdouches zijn mogelijk in zowel kleine als grote badkamers. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in jouw badkamer, heb je de keuze uit verschillende opties. In de meeste badkamers kan in elk geval een inloopdouche met glaswand geplaatst worden. Ook een inloopdouche met (glas)deur behoort tot de mogelijkheden. Heb je meer ruimte of een schuin dak? Dan kun je kiezen voor een volledige muur. Daarnaast heb je ook de keuze uit een inloopdouche met of zonder bad. Waar je ook voor gaat, met het ruime inloopdouche assortiment van Sanidirect heb je voldoende keuzemogelijkheden. Kom inspiratie opdoen in een van onze winkels.

+
Saniselect Disa Doucheset Mat Zwart
+
Saniselect Dalma Douchewand 90x200 cm Zwart Mat
+
Sealskin SOHO Inloopdouche A3 140x210 cm Zwart Helder Glas Sealglas
+
Ben Hide Douchegootrooster 70cm RVS
+

Kleine badkamer

Wil jij graag een inloopdouche voor een kleine badkamer? Dan is een inloopdouche met glaswand een perfecte keuze. Door een inbouwnis in de muur voor je douchespullen bespaar je ruimte in de douche. Zo behoort een inloopdouche in de kleine badkamer ook tot de mogelijkheden.

Smalle badkamer

Ook in de smalle badkamer is een inloopdouche mogelijk. Opnieuw met behulp van een glaswand. Een glaswand is, in vergelijking met een volledige muur, ruimtebesparend. Bovendien is een glaswand verkrijgbaar in diverse maten. Zo is er altijd een glaswand (met of zonder deur) die bij jouw inloopdouche en smalle badkamer past. Denk bij een kleine badkamer ook eens aan een vouwdeur. Op het moment dat er geen gebruik wordt gemaakt van de douche is er alle ruimte in de badkamer.

+
Sealskin Contour Inloopdouche Helder Glas 100x200 cm Zwart
+
Sealskin SOHO Inloopdouche A3 100x210 cm Zwart Helder Glas Sealglas

Luxe badkamer met inloopdouche

Heb je meer ruimte tot je beschikking en wil je deze graag invullen met een inloopdouche? Daarvoor zijn prachtige mogelijkheden. Met een volledige muur, die naar wens betegeld kan worden, creëer je de mooiste inloopdouche. Wat dacht je van marmer tegels of natuursteen? Zo creëer je een luxe badkamer. Uiteraard behoort ook een badkamer met bad én inloopdouche tot de mogelijkheden in een grote badkamer - extra luxe! En heb je nog meer ruimte tot je beschikking en ben je een echte badderaar? Dan is een badkamer met hoekbad en inloopdouche misschien wel wat voor jou. Ultieme luxe!

Luxe inloopdouche

Badkamer in combinatie met inloopdouche en toilet

Ook een badkamer in combinatie met inloopdouche en toilet behoort tot de mogelijkheden. Een kleine badkamer met inloopdouche en wc kan op verschillende manieren goed worden ingedeeld.

Inloopdouche met een muur

Wil jij graag een badkamer inloopdouche met muur? Dat begrijpen we, want dat is een prachtige optie. Met een inloopdouche zonder glas, maar met een stenen muur, kun je alle kanten op. Wanneer je de muur betegelt met tegels naar wens, creëer je een echte droom douche. Daarin kun je elke dag genieten!

+
Saniselect Douchegoot 100x7 cm Zwart
+
Ben Lavion 250 Inbouw Regendoucheset Gestructureerd Zwart

Uiteenlopende badkamerstijlen

Inloopdouches staan goed in verschillende badkamerstijlen. Wat dacht je van een moderne badkamer met inloopdouche? Of een industriële badkamer met inloopdouche? Ook een landelijke badkamer behoort tot de mogelijkheden. Waar je ook voor gaat, er is altijd een inloopdouche voor jou gemaakt.

Hexagon tegels in douche met nis
+
Ben Lavion 250 regendoucheset Cool Gestructureerd zwart
+
Ben Lavion Douchemengkraan thermostatisch Cool Gestructureerd Zwart

Kom langs in een van onze winkels

Ben jij klaar voor een nieuwe badkamer met inloopdouche? Kom langs in een van onze winkels voor nog meer inspiratie of een vrijblijvend advies! Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag. En wie weet wandel jij binnenkort jouw eigen droom inloopdouche in.

+
Ben Lavion 250 Inbouw Regendoucheset Gestructureerd Zwart
+
Ben Push Handdouche rond met 3 straalsoorten Gestructureerd Zwart
+
Grohe Euphoria XXL Douchesysteem 310 met Thermostaat Cool Sunrise Geborsteld