Luxe spiegels voor de badkamer

Luxe spiegels voor de badkamer

Een spiegel lijkt iets simpels, maar tegenwoordig zijn veel spiegels voorzien van diverse luxe opties. Hierdoor worden jouw momenten in de badkamer nog aangenamer. Denk bijvoorbeeld aan spiegels met geïntegreerde verlichting, klok en verwarming. Heb jij een luxe badkamer en ben jij benieuwd naar de nieuwste trends en wat de verschillende mogelijkheden inhouden? Lees dan snel verder, want wij vertellen het je graag!

Een spiegel met verlichting

Verlichting rondom de spiegel in de badkamer is erg belangrijk. Hier maak jij je namelijk klaar voor de dag. Denk bijvoorbeeld aan het stylen van je haren, scheren en make-up aanbrengen. Bij deze dagelijkse handelingen is het belangrijk dat je voldoende licht hebt en je goed en verzorgd de deur uit gaat. Tegenwoordig zijn vele spiegels voorzien van geïntegreerde verlichting. In dit geval schijnt het licht direct uit de spiegel op jouw gezicht. Hierdoor heb je nauwelijks last van schaduwen, wat wel het geval is wanneer het licht van boven komt. Ook zijn er diverse spiegels met sfeerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan een spiegelkast die is voorzien van een dimbare led-verlichting aan de onderkant of gekleurde verlichting aan de achterzijde. Deze unieke mogelijkheden zorgen voor extra sfeer in de ruimte.

Geïntegreerde klok in de spiegel

Breng je ‘s ochtends veel tijd door in de badkamer? Dan kan het handig zijn om af en toe op de tijd gewezen te worden. Het is daarom ideaal wanneer je voor de spiegel staat en er een klok verschijnt. Diverse spiegels zijn tegenwoordig voorzien van een ingebouwde digitale klok. Hierdoor is te laat komen geen optie meer. Vaak zijn deze spiegels ook voorzien van een geïntegreerde spiegelverwarming, ideaal!

Nooit meer een beslagen spiegel dankzij spiegelverwarming

Iedereen kent het probleem wel. Je staat je klaar te maken voor de spiegel terwijl je partner aan het douchen is. De spiegel is volledig beslagen, waardoor je niets kunt zien. Gelukkig is daar een handige oplossing voor bedacht: een spiegel met spiegelverwarming. De spiegels van Sanidirect zijn in dit geval voorzien van een verwarmingselement wat ervoor zorgt dat de spiegel altijd warm blijft. Hierdoor zal de spiegel niet beslaan wanneer er veel condens in de badkamer hangt.

Een spiegelkast met stopcontact en schakelaar

In ons assortiment vind je ook spiegelkasten die voorzien zijn van een stopcontact en schakelaar. Super handig wanneer je bijvoorbeeld je elektrische tandenborstel wilt opladen.

Bekijk de producten in de winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie ontvangen over de badkamerspiegels van Sanidirect? Kom dan langs in een van onze winkels en ontdek de mogelijkheden met eigen ogen. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak