Ideal Standard 0 producten

Ideal Standard ontwerpt al meer dan honderd jaar badkamers en weet daarom precies wat er nodig is om de ideale badkamer in te richten. Badkamers waarin de ruimte optimaal benut wordt met stijlvolle en praktische ontwerpen voor ieders budget. Lees meer over het assortiment bij Sanidirect en richt jouw ideale badkamer in.

De producten van Ideal Standard

Het merk biedt alles wat je maar nodig hebt voor je badkamer. Van kranen tot sanitair, meubels en accessoires. Kranen bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment van eenvoudige modellen tot luxe mengkranen. De collectie wastafels varieert van modern tot klassiek en van ronde tot geometrische vormen. Ook op het gebied van douches vind je alles om jouw ideale douche samen te stellen, zoals wanden, kranen en douchevloeren. Zo vind je voor elke badkamer een breed gamma aan producten die passen bij jouw stijl, ruimte en budget.

De series van Ideal Standard

Ideal Standard biedt diverse badkamerseries voor een compleet ingerichte badkamer. Series waarvan het sanitair, de meubels en kranen in dezelfde stijl zijn ontworpen. Denk daarbij aan badkamerproducten met een zachte, afgeronde stijl of met juist strakke, geometrische vormen. Ook series met een trendy look behoren tot de collectie van Ideal Standard.

Ideal Standard voor elke ruimte

In de ruime collectie van Ideal Standard is bovendien rekening gehouden met speciale situaties. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer? Dan biedt het merk ruimtebesparende opties als een hoek- of wastafel. Gezinnen met kleine kinderen profiteren van meubels en sanitair met afgeronde hoeken. Voor senioren vind je bij het merk aangepast sanitair voor extra gemak en veiligheid.

Bekijk de producten

Ga jij binnenkort je badkamer inrichten en ben je op zoek naar inspiratie of mooie en praktische producten? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Ideal Standard. Alles wat je nodig hebt voor een fraaie en praktische inrichting binnen jouw budget vind je bij Ideal Standard.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht