Douchecabines

Ben jij op zoek naar een nieuwe douchecabine voor in jouw badkamer? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Een douchecabine is een gesloten doucheruimte waardoor de warmte lekker in de douche blijft hangen. Maak optimaal gebruik van jouw badkamer met een douchecabine. Bekijk hieronder het assortiment.

Ben jij er nog niet helemaal uit wat voor douche jij mooi vindt? Bekijk dan onze complete badkamers en vergelijk de verschillende stijlen, modellen en badkamer indelingen.

143 producten

 1. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 100x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.470,- Incl. BTW  629,- Korting
  Leverbaar
 2. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.365,- Incl. BTW  584,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 100x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.645,- Incl. BTW  704,- Korting
  Leverbaar
 4. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 80x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.330,- Incl. BTW  569,- Korting
  Leverbaar
 5. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 90x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.540,- Incl. BTW  659,- Korting
  Leverbaar
 6. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.330,- Incl. BTW  569,- Korting
  Leverbaar
 7. Ben Martino II Douchecabine Kwartrond 90x200cm Chroom / Helder Glas

  0 reviews
   1.295,- Incl. BTW  554,- Korting
  Leverbaar
 8. Ben Martino II Douchecabine Hoekinstap met draaideur 80x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.505,- Incl. BTW  644,- Korting
  Leverbaar
 9. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 90x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.505,- Incl. BTW  644,- Korting
  Leverbaar
 10. Ben Martino II Douchecabine Kwartrond met draaideur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.295,- Incl. BTW  554,- Korting
  Leverbaar
 11. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 100x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.540,- Incl. BTW  659,- Korting
  Leverbaar
 12. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 100x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.365,- Incl. BTW  584,- Korting
  Leverbaar
 13. Saniselect Rentra Douchedeur met Zijwand 90x90x200 cm Helder Glas/Mat Zwart

  0 reviews
   582,- Incl. BTW  387,- Korting
  Op voorraad
 14. Saniselect J-serie Douchecabine met schuifdeur 140x100 cm

  0 reviews
   1.140,- Incl. BTW
  Snel leverbaar
 15. Saniselect J-serie Douchecabine met schuifdeur 130x100 cm

  0 reviews
   1.110,- Incl. BTW
  Snel leverbaar

143 producten

Voordelen van douchecabines

Wil je een nieuwe douche laten plaatsen in je badkamer? Overweeg dan een douchecabine, want douchecabines hebben veel voordelen. Zo hebben douchecabines vrijwel altijd wanden en deuren van glas. Hierdoor oogt jouw badkamer al snel een stuk ruimer. Een ander voordeel is dat de warmte en het water in de douchecabine blijft. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een inloopdouche waarbij de warmte naar de badkamer ontsnapt en je regelmatig natte sokken krijgt na een douchebeurt. Douchecabines zijn ook erg geschikt voor kleine badkamers, in tegenstelling tot inloopdouches. Dit omdat een inloopdouche een minimale diepte nodig heeft die kleine badkamers vaak niet hebben. Een douchecabine plaats je vaak direct op de tegelvloer waardoor je niet per se een douchebak hoeft te gebruiken.

Complete douchecabines

Je hebt ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor complete douchecabines. Dit zijn douchecabines die - zoals de naam al verklapt - compleet zijn. Dat wil zeggen dat de douchecabines gesloten zijn aan alle kanten. Er zit dus ook een plafond in. Complete douchecabines zijn overal te plaatsen en eenvoudig te monteren. Deze douchecabines zijn namelijk voorzien van vaste achterwanden, een douchebak en bijbehorend aansluitmateriaal, waaronder de afvoer. Het is een kant-en-klare douchecabine waarmee je in één keer klaar bent. Let wel op dat een dergelijke complete douchecabine soms voor een claustrofobisch gevoel kan zorgen. Heb je daar snel last van? Dan is een losse douchecabine wellicht een betere optie voor je.

Verschillende vormen en afmetingen

Bij een douchecabine heb je keuze uit verschillende vormen: kies je voor een douchecabine die kwartrond is, vijfhoekig is of kies je voor douchecabine in rechthoek vorm? Een douchecabine in rechthoek vorm oogt erg strak en modern. Dankzij de rechte vormen zal deze douchecabine goed passen in een moderne badkamer. Ben je meer liefhebber van de klassieke badkamerstijl? Dan is een douchecabine die kwartrond is wellicht meer geschikt voor jouw badkamer. Heb je een kleinere badkamer? Ook dan is een douchecabine mogelijk, zowel kwartrond als rechthoekig. Kies dan bijvoorbeeld voor een douchecabine van 90x90 cm of een douchecabine van 100x100cm. Nog een kleine tip voor wanneer je een relatief kleine badkamer hebt: kies voor een schuifdeur in plaats van een draaideur. Hierdoor neemt het openen van de deur geen ruimte in beslag in de badkamer.

Bekijk de douchecabines

Een douchecabine heeft verschillende voordelen. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden voor een douchecabine in jouw badkamer? Kies jij voor een stoere, zwarte douchecabine of een klassieke, witte douchecabine of een moderne, chromen douchecabine? Het kan allemaal. Bekijk hierboven de douchecabines en kies jouw favoriet. Je kunt jouw favoriete douchecabine vervolgens eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Ben je toch op zoek naar een ander soort douche? Bekijk hier dan alle soorten douches. Bij Sanidirect vind je direct wat je zoekt, direct voor een scherpe prijs. Heb je een vraag over onze producten of service of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of maak een afspraak met onze adviseurs. Wij helpen je graag!