Waarom kiezen voor een Sunshower?

Waarom kiezen voor een Sunshower?

De Sunshower maakt douchen aangenamer dan ooit tevoren. Stap ’s morgens onder de douche en voel je gelijk energiek door het zonlicht van de Sunshower. Of sluit je dag juist ontspannend af met de warme infraroodstraling van het apparaat. De Sunshower biedt talloze gezondheidsvoordelen en bovendien behoud je je natuurlijke teint. Sanidirect vertelt je alles over de werking en de voordelen van dit geavanceerde systeem voor in je douche!

Voel je gezonder en energieker met Sunshower

Met Sunshower haal je het goede van de zon op een verantwoorde manier naar de badkamer. De Sunshower heeft een zonlicht functie of infrarood functie en in sommige gevallen beide. De zonlicht functie straalt een goed gedoseerde hoeveelheid UV uit en bevordert daarmee de aanmaak van vitamine D door het lichaam. Wist je dat vitamine D onder andere belangrijk is voor een goede weerstand, sterke botten en een gezonde teint? Door iedere dag een veilige hoeveelheid zonlicht op te vangen, bereid je je huid bovendien voor op de zomerzon. Naast de zonlicht functie heeft de Sunshower een infrarood functie. Infrarood licht dringt diep door in de huid, stimuleert de bloedsomloop en werkt pijnverlichtend. Bovendien voelen spieren en gewrichten soepeler aan. Met een Sunshower voel je je gezonder en energieker, dag in dag uit.

Geniet veilig en verantwoord

De Sunshower bevat speciaal ontwikkelde lampen die een verantwoorde, lage dosis UV-licht uitstralen. Onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijks gedoseerde hoeveelheid UV-licht volkomen veilig is en juist erg goed voor ons algehele welzijn. Bovendien is de Sunshower voorzien van een ingebouwde timer, zodat het apparaat maximaal 10 minuten aan staat. Je kunt de Sunshower dus onbezorgd dagelijks gebruiken en genieten van alle gezondheidseffecten en die stralende, gezonde teint!

Maak een afspraak met een deskundig adviseur

Heb je interesse in een Sunshower voor in jouw douche? Kom dan langs in de winkel! Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs in een showroom bij jou in de buurt. Hier kun je terecht voor al je vragen en ontvang je een persoonlijk en vrijblijvend advies.