Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Lugano

Badkamer Lugano

Badkamer Lugano is een stoere badkamer met een industriële badkamerstijl. Dit komt voornamelijk door het gebruik van beton in combinatie met het warme houten badkamermeubel. Maar ook de kwalitatieve RVS kranen en accessoires mogen gezien worden. RVS kranen zijn tijdloos en hebben een wat robuustere uitstraling dan de vaak geziene chromen kranen.

  • Industriële badkamer
  • RVS kranen en accessoires
  • Stoer betonnen wastafelblad

Beton: stoer en robuust

Badkamer Lugano is het perfecte voorbeeld van hoe je beton in een badkamer toepast. In deze badkamer zie je dat er grotendeels betonlook tegels worden gebruikt, maar dat het formaat van deze tegels erg verschilt om het geheel speels te laten ogen. Van vierkante vloertegels en rechthoekige wandtegels tot kleine tegeltjes in de douchecabine en een leuke mozaïek wand. Daarnaast is het betonnen wastafelblad wat lichter van kleur, zodat deze een mooi contrast vormt met de wanden. Al met al een super mooi geheel!

Waar bestaat deze badkamer uit?

De Lugano badkamer bestaat uit een Ben Samos radiator, een ruime douchecabine met een luxe Ben Lavion doucheset. Het wastafelmeubel is voorzien van een prachtig betonnen wastafelblad met Ben Lavion RVS wastafelkranen. De Ben Lavion kranen in RVS matchen perfect bij de ZACK accessoires in RVS. Verder heeft deze badkamer een Villeroy & Boch toiletset, dat compact is vormgegeven zodat je extra loopruimte overhoudt.

5.305,-
Badmeubel met spiegel 3161 2043
Doucheruimte 3053 2009
Toiletset 889 535
Radiator met aansluitset 640 449
Accessoires 269

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek