Top 3 meest gekozen badkameropstellingen

Top 3 meest gekozen badkameropstellingen

Het kan soms erg lastig zijn om de juiste opstelling voor jouw badkamer te bepalen. Met een efficiënte indeling zorg je ervoor dat je meer kwijt kunt en de badkamer een stuk groter oogt. Iedere badkamer is echter anders en vergt een andere indeling. Wel zijn er een aantal badkameropstellingen die vaak worden gekozen vanwege de efficiënte en stijlvolle badkamerinrichting. Ben je benieuwd naar deze opstellingen of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder en ontdek!

Badkameropstelling 1: een scheidingswand

De opstelling van deze soort badkamer is een steeds vaker gekozen optie. Deze badkamerindeling is voorzien van een vrijstaande muur, die zorgt voor een praktische indeling en privacy in de ruimte. Aan de voorkant van deze vrijstaande muur bevindt zich een badkamermeubel. Achter de muur is een ruime douche geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte indeling, maar ook voor privacy. Er kan tegelijkertijd gebruik worden gemaakt van de douche en de wastafel, zonder in elkaars zicht te staan. Wil je ook genieten van een efficiënte indeling en privacy? Overweeg dan deze badkameropstelling.

+
Ben Clip Spiegel ovaal met verlichting 50x100 cm
+
Ben Lavion 250 regendoucheset Cool met Push handdouche Gestructureerd zwart

Tip: benieuwd welke badkamerstijl het beste bij jou past? Check het met onze Sanidirect Stijl Swipe Game.

Badkameropstelling 2: klein maar fijn

Sanidirect begrijpt de uitdagingen rondom kleine badkamers, vooral in de grotere steden waar ruimte vaak een luxe is. Maar laat je niet ontmoedigen! Kleine badkamers bieden talloze mogelijkheden voor slimme opstellingen die de ruimte maximaliseren en tegelijkertijd van alle gemakken voorzien zijn.

Een van de meest effectieve manieren om een kleine badkamer groter te laten lijken, is door te kiezen voor een minimalistische en open indeling. Door gebruik te maken van lichte kleuren en slanke meubels creëer je een gevoel van ruimte en luchtigheid. Denk bijvoorbeeld aan een wandhangend compact toilet en wastafelmeubel om de vloer vrij te houden en visueel meer ruimte te creëren.

+
Duravit Me By Starck toilet pack Rimless 36x48x35cm wit
+
Ben Lamar Wastafelkraan draaibaar zonder waste Chroom

Tip: wil je weten wat de ideale indeling voor jouw ruimte is? Probeer onze handige 3D planner! Je kunt zelf alle meubels, tegels en stijlelementen slepen en zo jouw droombadkamer creëren.

Badkameropstelling 3: voor de ruime rechthoekige badkamers

De opstelling van deze badkamer is ruim en overzichtelijk. In deze badkamer heb je zowel de mogelijkheid om te badderen in het luxe inbouwbad als te douchen in de ruime inloopdouche. De badkamer is van alle gemakken voorzien en ingedeeld zodat je heerlijk kunt ontspannen in deze ruimte. Dus heb je een ruime badkamer? Dan is deze opstelling wellicht een goede optie voor jou!

+
Ben Lavion Regendoucheset 25 cm Geborsteld Messing
+
Ben Vico halfvrijstaand bad rechts Glanzend wit 155x80cm met badafvoer/overloop Glans wit
+
Ben Lavion Badset Round Gestructureerd Zwart

Tip: heb jij een grote ruimte? Overweeg dan ook eens een ensuite badkamer. Zo stap jij iedere ochtend rechtstreeks vanuit je bed in een heerlijke douche of bad.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw ideale badkameropstelling? Vraag dan het gratis magazine van Sanidirect aan. Hierin vind je diverse badkameropstellingen. En naast het gebruik van de 3D ontwerptool om zelf je badkamer in te delen, kun je ook een afspraak maken in een van onze winkels om een ontwerp te laten maken van jouw droombadkamer.

Plan een afspraak