Top 3 meest gekozen badkameropstellingen

Top 3 meest gekozen badkameropstellingen

Het kan soms erg lastig zijn om de juiste opstelling voor jouw badkamer te bepalen. Met een efficiënte indeling zorg je ervoor dat je meer kwijt kunt en de badkamer een stuk groter oogt. Iedere badkamer is echter anders en vergt een andere indeling. Wel zijn er een aantal badkameropstellingen die vaak worden gekozen vanwege de efficiënte en stijlvolle badkamerinrichting. Ben je benieuwd naar deze opstellingen of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder en ontdek!

Badkameropstelling 1 - Sabina

Een praktische indeling

De opstelling van badkamer Sabina is een steeds vaker gekozen optie. Deze badkamerindeling is voorzien van een vrijstaande muur, die zorgt voor een praktische indeling en privacy in de ruimte. Aan de voorkant van deze vrijstaande muur bevindt zich een badkamermeubel. Achter de muur is een ruime douche geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte indeling, maar ook voor privacy. Er kan tegelijkertijd gebruik worden gemaakt van de douche en de wastafel, zonder in elkaars zicht te staan. Wil je ook genieten van een efficiënte indeling en privacy? Overweeg dan de badkameropstelling van badkamer Sabina.

Badkameropstelling 2 - Romero

Ruimtebesparend en toch optimaal comfort

De opstelling van badkamer Romero is compact, maar compleet. In deze badkameropstelling geniet je van optimaal comfort, ondanks de relatief kleine ruimte. Of je nu een heerlijke douche wilt nemen of een comfortabele badsessie, in deze opstelling is het mogelijk. De badkamer is namelijk voorzien van een douche-bad met een schuine afwerking. Dit bespaart een hoop ruimte en zorgt toch voor optimaal comfort. Het douche-bad is voorzien van een badklapwand om zonder spetteren te douchen onder de comfortabele regendouche. Wil je ook zowel kunnen badderen als douchen in jouw kleine badkamer? Overweeg dan de opstelling van badkamer Romero.

Badkameropstelling 3 - Titan

Voor de ruime badkamers

De opstelling van badkamer Titan is ruim en erg stijlvol. In deze badkamer heb je zowel de mogelijkheid om te badderen in het luxe inbouwbad als te douchen in de ruime inloopdouche. De badkamer is van alle gemakken voorzien en ingedeeld zodat je heerlijk kunt ontspannen in deze ruimte. Dus heb je een ruime badkamer? Dan is de opstelling van badkamer Titan wellicht een goede optie voor jou!

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw ideale badkameropstelling? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect. Hierin vind je diverse badkameropstellingen. Ook kun je zelf jouw badkamer indelen met de 3D-ontwerptool van Sanidirect. Hierdoor kun je eenvoudig zien hoe de opstelling in jouw badkamer staat.

Plan een afspraak