Een bad plaatsen in een kleine badkamer

Een bad plaatsen in een kleine badkamer

Wanneer je een kleine badkamer hebt en graag een bad wilt, kan dat erg lastig zijn. Echter, het is zeker niet onmogelijk. Ook in een kleine badkamer zijn er verschillende opties waardoor jij toch kunt genieten van een heerlijke badsessie. Ben je benieuwd naar deze opties of wil je inspiratie opdoen? Lees dan verder, ontdek onze tips en laat je inspireren!

Een douchebad: de oplossing!

Een douchebad is de oplossing wanneer je zowel een douche als een bad in jouw kleine badkamer wilt. Een douchebad is een ligbad met aan het voeteneinde een geïntegreerde douchezone. Dit bespaart veel ruimte en je kunt nu toch optimaal genieten van een ruime douche en een heerlijk bad.

Ga voor een ruimtebesparend bad

Heb je een kleine badkamer waar geen normaal bad in past? Dan is een zitbad, afgeschuind bad of hoekbad wellicht een goede oplossing. Zittend genieten van een heerlijke badsessie is in een zitbad mogelijk. Een zitbad neemt weinig ruimte in beslag vanwege het kleine formaat. Het is daarom uitermate geschikt voor kleine badkamers. Een afgeschuind bad heeft een afgeschuinde zijde. Dit kan zijn aan de open zijde, zodat je meer ruimte hebt in de badkamer, of aan de kant van de muur. In dit geval plaats je het bad in de hoek tegen een schuine wand, waardoor je de ruimte optimaal benut.

Ontwerp je eigen badkamer met de 3D-ontwerptool

Met de 3D-ontwerptool van Sanidirect kom je er gemakkelijk en snel echter hoe je badkamer uit uit komt te zien inclusief bad. Voer de maten van je badkamer in, kies de gewenste producten en sleep ze naar de juiste plek. Probeer diverse combinaties en ontdek wat de beste badkamerindeling is voor jou.

Wij helpen je met de badkamerindeling

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of maak een afspraak in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het bepalen van de beste indeling voor jouw badkamer.