Wellness badkamer

Wellness badkamer

In een wellness badkamer is ultiem ontspannen vanzelfsprekend. Met een wellness badkamer ervaar je de luxe van een spa, gewoon bij jou thuis. Zo kun je elke dag genieten en volledig opladen tijdens jouw badkamer ritueel. Klinkt dit je als muziek in de oren en ben jij er klaar voor om jouw ontspanning naar een volgend niveau te tillen? Een wellness badkamer thuis is de oplossing! We vertellen je er graag alles over in deze blog.

Haal de spa in huis

Met een wellness badkamer til jij een luxe badkamer naar het volgende niveau. Bij een luxe badkamer kun je denken aan een badkamer met bijvoorbeeld design sanitair, luxe badkamertegels, een inloopdouche en luxe badkameraccessoires. Een wellness badkamer is de volgende stap: een luxe badkamer met wellness elementen zoals je die ook in de spa vindt. Denk hierbij aan een Sunshower, stoomcabine, bubbelbad, infrarood douche of sauna.

+
Sunshower Deluxe inbouw 32x16,5x187 cm Wit

Ga voor luxe met een Sunshower of stoomcabine

Verrijk jouw douche beleving met een Sunshower of stoomcabine! Met deze elementen tover jij jouw badkamer om naar een ware thuis-spa. Misschien vraag je je af: wat is een Sunshower? Een Sunshower is een douche die is uitgevoerd met UV-licht. Zo kun je terwijl je onder de douche staat, van de helende kracht van zonnestralen genieten en blijft je vitamine D level op peil. Dit alles zónder de schadelijke invloed van teveel zon. Je huid blijft beschermd terwijl je geniet van de energieke en warme stralen van de zon tijdens een ontspannen douche. Je kunt jouw douche ook uitbreiden met een stoomcabine. Met een stoomcabine kun je een heerlijk stoombad nemen in jouw douche. Pure ontspanning, gewoon bij jou thuis!

badkamer ceta

Wellness baden in je eigen badkamer

Een wellness badkamer is niet compleet zonder een heerlijk ligbad. Voor ultieme luxe en ontspanning kies je voor een bubbelbad, whirlpool of jacuzzi. De keuze is reuze: in welk bad jij het beste ontspant is een persoonlijke voorkeur. Dit hangt bijvoorbeeld af van de grootte van het bad en de hoeveelheid bubbels en jet stralen. Het is prachtig om je badkamer om een wellness bad heen te bouwen: een wellness bad zoals een bubbelbad, jacuzzi of whirlpool bad mag gezien worden. Het allerfijnste blijft natuurlijk om ervan te genieten en heerlijk in tot rust te komen. Bekijk hieronder hoe onze klanten een wellness gevoel hebben gecreëerd met een bad.

Geef je badkamer een wellness look met een sauna

Een sauna in de badkamer is misschien wel het ultieme voorbeeld in de wellness badkamer. Met een sauna in de badkamer geniet je van een mini-spa bij jou in huis. Het is hiervoor niet nodig om een enorme badkamer tot je beschikking te hebben: een kleine sauna die plaats biedt aan één of twee mensen behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er verschillende typen sauna’s waardoor er altijd één is die bij je past. Zo zijn er sauna’s op kolen, gas of infrarood sauna’s. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment en ontdek waar jij het liefst in ontspant.

badkamer ceta

Tips voor een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en wil jij jouw badkamer ook graag een wellness look geven? We raden je aan om te spelen met rustgevende kleuren en elementen. Verwijder alle tierlantijntjes uit de badkamer en kies voor grote en rustgevende elementen van natuurlijke materialen. Werk daarnaast met kaarsen en luxe badkameraccessoires om een heerlijk ontspannen wellness sfeer te creëren. In een kleine badkamer kun je voor een wellness gevoel gaan door een grote regendouche toe te passen. Hoe groter de douchekop hoe groter het wellness gevoel. Neem ook eens een kijkje bij onze tips voor een kleine badkamer.

kleurrijke badkamer

Maak het af met de juiste accessoires

Een wellness badkamer kun je tot in de puntjes afmaken met de juiste accessoires. Een groene plant en goudkleurige accessoires doen het bijzonder goed in de wellnessruimte. Ook zachte sfeerlichten en eventueel kaarsenhouders zijn een geweldige toevoeging aan een wellness badkamer. Ga verder voor accessoires van natuurlijke materialen of juist luxueuze en glanzende accessoires voor een weldadig gevoel. Ontspannen wordt zo wel heel makkelijk.

kleurrijke badkamer

Wellness badkamer ontwerpen met 3D

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe een wellness badkamer eruit kan zien bij jou thuis? Ga aan de slag met onze 3D-ontwerptool. Zo kun je helemaal zien hoe een wellness badkamer er bij jou thuis uit kan komen te zien. Laat je inspireren.

+
+
Ben Nemano Drukplaat 16x16 cm Mat Zwart
+
Saniselect Econ 2-gats Inbouw Wastafelmengkraan Mat Zwart

Wellness badkamers bekijken in één van onze showrooms

We kunnen je er van alles over vertellen, maar een wellness badkamer ervaren doe je het beste in onze showrooms. Zo kun je de producten zien en voelen hoe deze bij jou thuis zullen zijn. Bovendien staan onze professionele badkamer adviseurs voor je klaar om je te helpen bij alle keuzes. We verwelkomen je graag in één van onze winkels!

Plan een afspraak
badkamer ceta