Shop jouw sanitair bij Sanidirect Heerlen

Badkamerwinkel Sanidirect Heerlen

Bezoek onze winkel

We staan vandaag van 10:00 tot 17:00 voor je klaar!
In de Cramer 98
6412 PM HEERLEN
Routebeschrijving
Volg ons op Facebook
Tip: Voorkom wachten in de winkel, plan alvast vrijblijvend een adviesgesprek in.
Maak een afspraak

Openingstijden

Deze week

Maandag 23 mei gesloten
Dinsdag 24 mei gesloten
Woensdag 25 mei 10:00 - 18:00
Donderdag 26 mei 10:00 - 18:00
Vrijdag 27 mei 10:00 - 18:00
Zaterdag 28 mei 10:00 - 17:00
Zondag 29 mei 12:00 - 17:00

Volgende week

Maandag 30 mei gesloten
Dinsdag 31 mei gesloten
Woensdag 1 juni 10:00 - 18:00
Donderdag 2 juni 10:00 - 18:00
Vrijdag 3 juni 10:00 - 18:00
Zaterdag 4 juni 10:00 - 17:00
Zondag 5 juni gesloten *
* 1ste Pinksterdag

Over onze badkamer showroom in Heerlen

Voor een ruime collectie sanitairproducten en een breed assortiment tegels ben je bij Sanidirect Heerlen aan het juiste adres. Bij deze Sanidirect winkel in het zonnige zuiden vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw sanitaire ruimte. Is jouw badkamer aan vervanging toe, ben je op zoek naar inspiratie of heb je een specifiek badkamerproduct nodig? Kom langs en laat je verrassen door het ruime assortiment.

Tip! Komt het niet uit om binnen openingstijden langs te komen? Dat begrijpen we, neem dan telefonisch contact op met onze winkel: 0455748550. We plannen graag een afspraak in buiten openingstijden!

We nemen samen jouw wensen door en komen zo tot een persoonlijk advies en ontwerp van jouw nieuwe badkamer!

Ton Boonen

Eigenaar Sandirect Heerlen

Direct voor jou

  • 1100m2 badkamerinspiratie
  • Gratis parkeren voor de deur
  • 6 dagen per week open
  • Goed bereikbaar met OV
  • Gratis wifi
  • Heerlijke koffie

Lees ervaringen van klanten van Sanidirect Heerlen

Sanidirect Heerlen ook in Spanje actief

Wist je dat de sanitair showroom in Heerlen ook in Spanje sanitair kan leveren? Wij bieden je de mogelijkheid om ook in de Spaanse regio Costa Blanca je droombadkamer te realiseren met hoogwaardig A-merk sanitair uit Nederland. Interesse? Kom dan langs of neem contact met ons op!

Sanitair shoppen in Heerlen

Goed sanitair is van harte welkom in ieder huis. Complete badkamers, toiletsets, inloopdouches of losse badkamerartikelen: het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze showroom. Hier doe je de nodige inspiratie op en laat je je verrassen door het enorme scala aan mogelijkheden. Verschillende badkameropstellingen en -stijlen laten je zien dat de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer oneindig zijn. Daarnaast zijn er opstellingen van badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en closetten. Onze deskundige adviseurs zullen altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

De tegelcollectie van Sanidirect Heerlen

Tegels zorgen voor een unieke touch aan jouw sanitaire ruimte. Bij Sanidirect Heerlen vind je een ruime collectie tegels. Van grote vloertegels tot speelse wandtegels met unieke vormen. Ook hier bent u voor inspiratie helemaal op de juiste plek. Vergelijk de diverse tegelsoorten met elkaar en ontdek welke tegelsoort het beste bij u en uw badkamer past. Vorm, kleur en design zorgen ervoor dat iedere tegel uniek is.

Parkeergelegenheid

Vlak voor de deur van Sanidirect Heerlen vind je voldoende parkeergelegenheid. Wel zo handig als je jouw aankopen direct mee naar huis wilt nemen. Bovendien is de showroom eenvoudig te bereiken.

Maak een afspraak

Heb jij specifieke vragen of wil je graag persoonlijk advies? Dan is het handig om vooraf een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo bent u er zeker van dat de professionele badkamerexpert de tijd neemt om uw vragen en wensen uitgebreid door te spreken. Op deze manier kunnen uw wensen omgezet worden in een realistisch advies en heeft u alle vrijheid om ondertussen de mogelijkheden te bekijken in de showroom.