Elektrische radiatoren

Een elektrische radiator zorgt in een mum van tijd voor een aangename temperatuur in de badkamer. De radiator werkt, zoals de naam het zegt, op elektriciteit in combinatie met thermische olie. Doordat de elektrische radiator werkt op stroom, kun je deze geheel naar wens instellen. Elektrische radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze formaten, kleuren en afwerkingen. Hierdoor vind je eenvoudig een model dat past bij jouw interieurstijl. Ontdek de mogelijkheden bij Sanidirect.

57 producten

57 producten

Wat is een elektrische radiator?

Elektrische radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse types. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een elektrische straalkachels en keramische verwarmingen, maar de meest gebruikelijke elektrische verwarming is de elektrische radiatorverwarming. Deze verwarming beschikt over een interne vloeistof. Deze hete vloeistof wordt verwarmd en circuleert vervolgens door de radiator. De elektrische radiatorverwarming zien we veel terug in badkamers, maar kan ook zeker in andere ruimtes worden geplaatst.

De voordelen van een elektrische radiator

Het grootste voordeel van een elektrische radiator is dat je in mum van tijd geniet van een heerlijk verwarmde badkamer. De elektrische radiator is namelijk aangesloten op stroom. Wanneer je dit aanzet, merk je direct dat deze warm wordt. Wanneer je klaar bent in de badkamer, zet je deze dan ook weer snel en gemakkelijk uit. Door het snelle aan- en uitzetten, is de elektrische verwarming erg duurzaam. Deze zal namelijk niet verwarmen als het niet nodig is. Een ander voordeel van een elektrische verwarming is dat deze niet aangesloten hoeft te worden op een ketel. Hierdoor kun je de verwarming op iedere gewenste plek installeren. De elektrische radiator hoeft enkel op de juiste plek opgehangen of neergezet te worden!

Elektrische radiatoren in diverse stijlen

De elektrische radiatoren van Sanidirect zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Hierdoor vind je gegarandeerd een model dat aansluit bij jouw wensen. Een ruime variatie in kleur, formaat en stijl; je vindt het bij Sanidirect! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard handdoekradiator met witte, ronde spijlen. Door het tijdloze design past deze radiator bij iedere badkamerstijl. Houd je van een luxe en strak interieur? Overweeg dan een elektrische handdoekradiator in hoogglans met strakke spijlen. Deze past perfect in een moderne badkamer. Ben je meer van een stoer interieur, zoals in de industriële badkamer? Kies dan voor een elektrische radiator in mat zwart. Het ideale formaat van een elektrische verwarming is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Wanneer je beschikt over een grote badkamer, is ook een grotere radiator aan te raden. Hierdoor ben je er van verzekerd dat de hele ruimte verwarmd wordt.

Kom langs in de winkel. Wij helpen je graag!

Wil je een elektrische radiator kopen? Loop dan binnen in een van onze Sanidirect winkels of maak een afspraak en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Uiteraard helpen de medewerkers je graag bij het maken van de juiste keuze. Hierdoor vind je gegarandeerd een elektrische radiator die aansluit bij jouw wensen!