Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Inbouw douchekranen geven je douche een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling. Dit komt omdat de thermostaat bij een inbouw douchekraan in de muur wordt verwerkt. Het enige wat zichtbaar is, zijn dus de draaiknoppen. Dit geeft je gehele douchecabine een luxueuze look. Is een inbouw douchekraan iets voor jou? Kies dan nu uit ons ruime assortiment de variant die aansluit bij jouw douche en je persoonlijke wensen.
Lees meer

Luxueuze look

Inbouw douchekranen staan bekend om hun luxueuze look. De draaiknoppen bevinden zich op een chromen plaatje waardoor het strakke uiterlijk wordt bevorderd. Uiteraard kun je de vorm van de draaiknoppen laten aansluiten bij de stijl van je badkamer. Geef je de voorkeur aan een strak design of een draaiknop met een ronde vormgeving?

Inbouw douchekraan, stortdouche en handdouche

Wanneer je voor een inbouw douchekraan kiest, kies je vrijwel altijd voor een set die ook over een stortdouche en handdouche beschikt. Wat betreft de stortdouche heb je de keuze uit een plafond- en muurmodel. Om je van alle gemakken te voorzien, wordt er ook een bijpassende handdouche met houder bijgeleverd. En dit alles in dezelfde stijl, zodat je ervan verzekerd bent dat je douche eenheid uitstraalt.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor diverse inbouw douchekranen van A-merken zoals Grohe, Hansgrohe en Dornbracht. Onze douchekranen worden niet individueel geleverd, maar in combinatie met een stort- en handdouche. De stijl en vormgeving van de douchesets zijn zeer uiteenlopend waardoor je gegarandeerd een geschikte inbouw douchekraan vindt voor jouw douche. Daarnaast zijn de sets van verschillende moderne technologieën voorzien die je douchebeleving nog aangenamer maken.

Bekijk de producten in onze webshop

Wil jij jouw douche een stijlvolle en luxueuze uitstraling geven? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die inbouw douchekranen bieden. Bekijk nu ons assortiment en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!