Vijfhoek

De vijfhoekige douchecabine zorgt voor een strak effect in je badkamer. Hiermee krijg je toch een moderne look in je badkamer en blijft het wel tijdloos door de vijfhoek douchecabine. Doordat de oppervlakte kleiner is dan bijvoorbeeld een vierkante douchecabine is het een ideale grootte voor badkamers met minder oppervlakte. Bij Sanidirect kun je uit een ruim assortiment vijfhoek douchecabines kiezen zodat je er altijd een vindt die precies bij jouw smaak past. Lees hier verder voor meer informatie.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan.

5 producten

 1. Saniselect Douchecabine vijfhoekig 100x100x200 cm Nanoglas

  Saniselect Douchecabine vijfhoekig 100x100x200 cm Nanoglas

  0 reviews
   743,- Incl. BTW  494,- Korting
  Op voorraad
 2. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.470,- Incl. BTW  629,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 90x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.680,- Incl. BTW  719,- Korting
  Leverbaar
 4. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 100x200cm Chroom/Grijs glas

  0 reviews
   1.715,- Incl. BTW  734,- Korting
  Leverbaar
 5. Ben Martino II Douchecabine Vijfhoek met draaideur 100x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.505,- Incl. BTW  644,- Korting
  Leverbaar

5 producten

De vijfhoek douchecabine van Sanidirect

Sanidirect biedt een breed assortiment van vijfhoekige douchecabines aan waardoor je altijd iets vindt wat bij jouw smaak past. Zo vind je bij Sanidirect vijfhoekige douchecabines van verschillende A-merken, zoals Duravit, Villeroy en Boch, Riho Riho en Sealskin. Daarnaast vind je de douchecabine vijfhoek in verschillende modellen met een strakke of halfronde afwerking. Zo kun je je douchecabine precies in de stijl van je badkamer laten passen. Verder zijn de douchecabines ook heel makkelijk schoon te houden en zorgen de transparante deuren voor een open en vriendelijke karakter in je badkamer.

Verschillende soorten vijfhoek douchecabines

De douchecabine vijfhoek is in drie verschillende kleuren te bestellen. Je hebt de douchecabines met witte, chromen of zilveren randen. En ook bij de wanden heb je verschillende keuzes. Zo kun je voor een matte glaswand kiezen, een gesatineerde wand of een wand met helder glas. Mocht je badkamer niet heel hoog zijn, dan kun je kiezen voor de kleinste hoogte van 1900 mm. Verder heb je keuze uit een hoogte van 1950 mm en 2000 mm.

Bekijk de producten

Benieuwd naar de gehele collectie vijfhoekige douchecabines van Sanidirect? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop. Hier vind je een overzicht van alle douchecabines en kun je zelf kiezen welke het best bij je past. Het juiste product gevonden? Je bestelt het gemakkelijk en snel online. Bovendien profiteer je van de laagste prijsgarantie.