Kwartrond

Een douchecabine kwartrond heeft niet alleen een mooie, gestroomlijnde uitstraling, maar is ook ruimtebesparend. Wanneer je minder ruimte in je badkamer hebt, maar toch een stijlvolle douchecabine wilt, kies dan voor een douchecabine kwartrond. Bekijk in ons brede aanbod de douchecabines en ontdek welke bij je badkamer past, maar ook bij je wensen.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan.

5 producten

 1. Novellini Young 2.0 kwartrond met Draaideur 90x200 cm Mat Chroom Helder Glas

  Novellini Young 2.0 kwartrond met Draaideur 90x200 cm Mat Chroom Helder Glas

  0 reviews
   1.730,- Incl. BTW
  Leverbaar
 2. Ben Martino II Douchecabine Kwartrond 90x200cm Chroom / Helder Glas

  0 reviews
   1.435,- Incl. BTW  614,- Korting
  Leverbaar
 3. Ben Martino II Douchecabine Kwartrond met draaideur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.435,- Incl. BTW  614,- Korting
  Leverbaar
 4. Sealskin Multi-S 4000 Douchecabine kwartrond Helder Glas 90x195 cm Matzilver

  Sealskin Multi-S 4000 Douchecabine kwartrond Helder Glas 90x195 cm Matzilver

  0 reviews
   1.697,- Incl. BTW  565,- Korting
  Leverbaar
 5. Duschprofi Exklusiv Douchecabine Kwartrond 4-delig met pendeldeur 90x200cm Chroom/Helder glas

  Duschprofi Exklusiv Douchecabine Kwartrond 4-delig met pendeldeur 90x200cm Chroom/Helder glas

  0 reviews
   1.406,- Incl. BTW  468,- Korting
  Leverbaar

5 producten

De kwartronde douchecabines van Sanidirect

Wanneer je op zoek bent naar een kwartronde douchecabine ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige douchecabines van verschillende A-merken zoals Riho, Duravit, Sealskin en Villeroy & Boch. Je hebt keuze uit allerlei afmetingen, verschillende afwerkingen en verschillende dieptes. Zo kun je een douchecabine kiezen die aansluit bij jouw wensen.

Stijlvol en ruimtebesparend

Wanneer je over een kleinere badkamer beschikt is het van essentieel belang om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Zo zorgt een spiegelkast voor extra opbergruimte en zijn ondiepe meubels speciaal ontwikkeld wanneer je ruimte wilt besparen. Ook voor de douche zijn er oplossingen. Een kwartronde douchecabine geeft je badkamer net dat beetje extra bewegingsruimte of wellicht de ruimte die je nodig hebt om een kast te plaatsen. Daarnaast biedt dit type douchecabine nog voldoende ruimte om comfortabel te douchen.

Voor elke badkamerstijl een geschikte douchecabine

Het voordeel van kwartronde douchecabines is dat deze in elke badkamerstijl goed tot hun recht komen. Er zijn varianten die de klassieke en elegante kant van de douchecabine benaderen, maar er zijn ook kwartronde douchecabines waarbij de strakke en minimalistische uitstraling centraal staat. Over het algemeen bepaalt de afwerking van de douchecabine hoe strak de uitstraling is. Daarnaast hebben ook de lijnen veel invloed op de stijl. Kies je voor een strak lijnenspel of juist lijnen die in de hoeken rond afgewerkt zijn? Ronde vormen passen beter bij authentieke badkamers, terwijl strakke lijnen heel mooi tot hun recht komen in een moderne badkamer. Door het ruime aanbod is voor iedere badkamerstijl een douchecabine te vinden die hierbij aansluit.

Bekijk de kwartronde douchecabines

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en ruimtebesparende douchecabine? Bekijk dan de verschillende kwartronde douchecabines in ons assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.