Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Verona

Badkamer Verona

De Italiaanse naam van deze badkamer suggereert het al: een combinatie van barok met moderne details. Je waant je door de mozaïek nisjes, natuurstenen waskom én barok spiegel in een ander land. De natuurstenen opbouwkom past mooi bij het strakke sepia eiken badmeubel met twee handige opberglades. De glanzende ingebouwde designkraan maakt deze sfeervolle Verona badkamer helemaal af. Een echte wellness badkamer!

  • Mozaïek nisjes
  • Natuurstenen waskom
  • Barok spiegel als eyecatcher

Een zwevend bad door de juiste verlichting

Zoals je waarschijnlijk wel weet is verlichting in een ruimte erg belangrijk. Je kunt lampen op verschillende manieren inzetten om een bepaalde uitstraling te creëren. In badkamer Verona is gebruik gemaakt van LED verlichting onder het bad. Hierdoor lijkt het alsof het bad in de ruimte zweeft. Super sfeervol!

Waar bestaat deze badkamer uit?

Badkamer Verona is voorzien van een luxe Hansgrohe badthermostaat inclusief praktische handdouche. Het sepia eiken badmeubel met Verona opbouwkom, barok spiegel en Ben Lavion inbouwkraan horen ook bij deze badkamer. De doucheruimte is inbegrepen en bestaat uit een nis douchedeur van 90 cm breed, een Hansgrohe Select douchekraan en hand- en hoofddouche.

5.407,-
Badmeubel met spiegel 2423 1816
Bad met badkraan 1863 1238
Doucheruimte 3517 2131
Accessoires 316 222

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek