Uitgelicht: zwarte kranen

Uitgelicht: zwarte kranen

Steeds vaker wordt er gekozen voor zwarte kranen in de badkamer, keuken of het toilet. Deze kranen dienen als ware eyecatcher in de ruimte. De zwarte kleur zorgt voor een stoer effect en past daarom goed bij de industriële stijl. Combineer de zwarte kranen met andere zwarte producten en maak je zwarte badkamer, toilet of keuken helemaal af. Ben je benieuwd naar de zwarte kranen en onze aanraders? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Bij welke stijl past de zwarte kraan?

Zwarte kranen zien we steeds vaker terug in de industriële ruimtes. De industriële ruimte heeft een stoere en robuuste uitstraling en zwarte producten passen daar perfect bij. Kies voor een zwarte kraan met matte afwerking voor een industriële uitstraling. Ook in de moderne ruimtes zijn de zwarte producten erg populair. Een zwarte kraan met glanzende afwerking sluit het beste aan bij de moderne ruimte. Uiteraard zijn de zwarte kranen ook prachtige aanvullingen op andere stijlen.

Onze aanraders

De prachtige, zwarte kranen van Ben Lavion zijn absoluut een aanrader voor in de badkamer. Of je nu op zoek bent naar een kraan voor je douche, bad of bij je wastafel, bij Ben Lavion vind je wat je zoekt. Deze producten zijn daarnaast ook prachtig te combineren met elkaar.

Tip 1: laat de kranen goed opvallen

Nu je voor zwarte kranen hebt gekozen, is het belangrijk dat deze goed opvallen. Hierdoor krijg je de gewenste uitstraling van deze prachtige producten. Kies daarom voor lichte kleuren rondom de kraan. Zorg bijvoorbeeld dat de wand achter de kraan wit is. Door lichte en donkere kleuren te combineren creëer je een helder contrast. Hierdoor valt het zwarte product nog beter op!

Tip 2: Combineer de zwarte kranen met zwarte accessoires

De zwarte producten zijn perfect te combineren met accessoires in dezelfde kleur. Kies bijvoorbeeld voor de luxe, zwarte accessoireset van Saniselect. Deze accessoireset heeft een stoere en unieke uitstraling en past goed in de industriële en moderne badkamer of toilet. Daarnaast kun je de ruimte nog extra aankleden met bijvoorbeeld zwarte handgrepen op de kasten of een mooie zwarte grote hanglamp.

Kom langs in een van onze winkels

Zijn de zwarte kranen wat voor jou? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of maak een afspraak in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.Plan een afspraak