Sanibroyeur: een wc-vertrek op elke plek

 Sanibroyeur: een wc-vertrek op elke plek

Voor wie een woordje Frans spreekt, gaat er bij het horen van de naam Sanibroyeur direct een belletje rinkelen. Vertaalt naar het Nederlands betekent ‘broyeur’ namelijk breker. En daarmee wordt precies de kern van de producten van het bedrijf beschreven.

Een revolutie in sanitairland

Sanibroyeur zorgde voor een revolutie in sanitairland door de eerste wc-vermaler - of met een duur woord fecaliënvermaler - op de markt te brengen. Door de vermaler worden na het doorspoelen ontlasting, toiletpapier en afvalwater compact vermaald waardoor deze door een smallere afvoerbuis kunnen worden afgevoerd. Dit maakt het mogelijk om overal in huis een toilet te plaatsen, zonder dat daar sloopwerk of ingrijpende verbouwingen bij aan te pas komen. Een traditionele aansluiting op het riool is niet nodig, door de smalle diameter afvoerbuis kun je nu ook in de kelder of slaapkamer je behoefte doen. Het sterke pompsysteem zorgt voor een soepele doorspoeling.

De complete oplossing

Binnen het assortiment van Sanibroyeur zijn verschillende mogelijkheden. De slimme vermalers, inclusief pompsysteem, zijn los te verkrijgen en eenvoudig achter een staand toilet te plaatsen of aan te schaffen in combinatie met een hangend, in hoogte verstelbaar, designtoilet. Vooral voor mensen die minder goed ter been een zeer functionele oplossing. Ook kun je kiezen voor de SaniCombi; een geluidsarme vermaler, sterk inbouwelement én waterbesparend reservoir in één. Dé complete oplossing voor jouw badkamer of toiletruimte. Door zijn minimale afmetingen kan de SaniCombi achter vrijwel elke closetpot naar keuze geïnstalleerd worden. Bovendien beschikt het systeem over drie extra afvoeraansluitingen, waardoor je ook een wasmachine, douche, wastafel of vaatwasser op het systeem aan kunt sluiten. Dat is nog eens handig!

Sanibroyeur: Frans vakwerk

In de afgelopen vijftig jaar heeft het Franse moederbedrijf van Sanibroyeur, de SFA Groep, zich ontwikkeld tot één van de marktleiders op het gebied van sanitaire installaties. Die positie bereikte het bedrijf door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap. De toiletten en andere sanitairproducten voldoen aan de strengste (milieu)eisen, zijn met trots ‘made in France’ en op elke plek in het huis eenvoudig te installeren. Een technisch hoogstandje, dat voorziet in behoeften.